• Nuevo
Mare Echipa Mini Dimensiuni Sticlă Clară Înger Ornamente pentru Pomul de Crăciun Decoratiuni, 60mm/2.36 inch, Set de 12 (Aur)

Mare Echipa Mini Dimensiuni Sticlă Clară Înger Ornamente pentru Pomul de Crăciun Decoratiuni, 60mm/2.36 inch, Set de 12 (Aur)

clasificat:
RON 41.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

De sticlă.Set de 12 Sticlă Clară Înger Ornamente contine 6 forme diferite și sunt perfecte pentru decoratiuni pentru pomul de Crăciun.Pictat cu premium aur/argint lac, nu strălucește, ușor de curățat.Toți îngerii vin cu pre-legat de siruri de caractere pentru tine de a le închide cu ușurință.Fiecare înger ornament măsurile de aproximativ 60mm/2.36 inci și greutăți aproximativ 15g/0.53 oz, își ușor, astfel nu se va indoi ramura de copac.Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați și vom asigurați-vă că pentru a rezolva orice probleme.Avem mare grijă în munca noastră și să stea în spatele fiecarui ornament putem livra.Dimensiune : 60mm/2.36" | Culoare : Aur.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!