• Nuevo
AZDENT 6 Buc Dentare Musca Blocuri Orală Silicon Gura Prop Muti Dimensiune Obraz Retractoare Ortodontic Musca Blocuri 249℉ Dezinfecție(Mici,Mijlocii,Mari) (3pcs/set)

AZDENT 6 Buc Dentare Musca Blocuri Orală Silicon Gura Prop Muti Dimensiune Obraz Retractoare Ortodontic Musca Blocuri 249℉ Dezinfecție(Mici,Mijlocii,Mari)

clasificat:
RON 19.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Temperatură ridicată Sterilizableprodusele Noastre pot fi sterilizate la 249 de grade Fahrenheit, și te Rog să nu depășească această temperatură, de asemenea, fi sterilizate prin macerarea în alcool.În condiții de siguranță Material dentare musca bloc este fabricat din silicon de înaltă calitate din cauciuc, Poate fi folosit în mod repetat, nu este ușor de deformat, Nici un miros.Utilizați Confortabil-Dentare musca bloc poate izola contact direct între superior și inferior arc, pentru a preveni trauma ocluzală cauzate de ocluzale spasm,evita în mod eficient pacienții oboseala si permite pacientilor sa se relaxeze in timpul tratamentului.Funcția de poziționareprocesul De tratament poate preveni mișcarea limbii, pentru a evita un prejudiciu inutile, în condiții de siguranță și de încredere.Mai multe Dimensiuni si Culori, 3 Dimensiuni : mari, mijlocii și mici.Pot fi adaptate la nevoile diferitelor grupuri de oameni, Violet, Potrivit pentru adulți, verde este pentru adolescenti sau adulti cu guri mai mici, galben este pentru copii.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!