• Nuevo
Angzhili 2 Pachet Portabil Ortodontic Periuta de dinti Kit pentru Ortodontice Pacientului Ortodontic Kit pentru aparat Dentar Îngrijire Orală Kit Dental Travel Kit(Violet+Albastru)

Angzhili 2 Pachet Portabil Ortodontic Periuta de dinti Kit pentru Ortodontice Pacientului Ortodontic Kit pentru aparat Dentar Îngrijire

clasificat:
RON 37.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

*Produsele conține tot ceea ce un Ortodontic Pacientul are nevoie pentru a mentine o excelenta sanatate orala. *Ortodontic periuta de dinti Special concepute pentru ortodontice pacienții în mijlocul periuța de dinți în mijlocul proiectarea diverse forme de caneluri, recomanda utilizarea de "V" forma, astfel încât atunci când vă spălați pe dinți nu va fi, deoarece paranteze nu curățați dinți, perie de dinți de fiecare dată când distanța este necesar să se spele cu trei dinți, ușor și în mod repetat, flutter, nu prea mari, de fiecare parte a periei de circulație.Muscatura de suprafață a limbii și a feței și perie normală trebuie să fie. *Decalaj Perie : periuta De dinti este ca versiunea mini de sticla perie.Acesta poate fi prelungit pe sub sârmă pentru a curăța dintilor. *Atei dentare pot ajuta ortodontic pacienți pentru a curăța suprafața adiacentă.Există două metode, una este ca dintele linie intră adiacente decalaj și de a reduce lingual lateral cât de mult posibil.Celălalt este de a scoate dintele linie de arc de sârmă și curat dintelui linie după ata dentara intră în spațiul adiacent. *Kit-ul conține : a 1*V-forma de periuta de dinti, 1*Călătorie nomal periuta de dinti, 1*ață dentară bobină, 1*dentare gura oglinda, 1 *ortodontic ceara, 1*decalaj perie,1*2 minute timer-Clepsidra,1*ață dentară threaders.Descriere : Culoare : Albastru &Mov Potrivit pentru curățarea în jurul suportului și ortodontic ligatură legături.Mare Pentru călătorie, Hoteluri.Pachetul Include : 2 Bucăți Ortodontic Periuta De Dinti Kit.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!