• Nuevo
Profesionale silicon ou inel, inel de ou, micul dejun sandwich, ouă Benedict, omleta si mai non-stick de mucegai inel (pachet de 5)

Profesionale silicon ou inel, inel de ou, micul dejun sandwich, ouă Benedict, omleta si mai non-stick de mucegai inel (pachet de

clasificat:
RON 17.18

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Caracteristici : operare simplă și ușor de decofrare.Izolat design portabil, usor de utilizat.Flexibilitate foarte buna, nu este ușor de a sparge.Moale din silicon design previne ou lichid de la debordant în timpul prăjirii.Culoare Aleatorii.Pachetul contine : 5 silicon omletă matrite formă la Modă, culori luminoase, frumoase și practice Material : silicon de calitate alimentară + maner din otel inoxidabil Caracteristici : operare simplă și ușor de decofrare Izolate design portabil, usor de folosit flexibilitate Foarte buna, nu este ușor De a sparge silicon moale design previne ou lichid de la debordant în timpul prăjirii.Forma : forma de inima, stea cu cinci colțuri, de forma rotunda, urs, forma de floare de Culoare Aleatorii.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!