• Nuevo
Forj Termoplastic Bandă Panglică, 20 De Metri de Ușor, Compact Rasina de Fibra cu 1000 de Lire sterline de Rezistență la Tracțiune, Perfect pentru Reparații și Întreținere. O Piscină În Aer Liber Retailer 2018 Innovation Award Winner.

Forj Termoplastic Bandă Panglică, 20 De Metri de Ușor, Compact Rasina de Fibra cu 1000 de Lire sterline de Rezistență la Tracțiune,

clasificat:
RON 157.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Cel mai puternic din lume, cel mai adaptabil material. 20ft de Forj pe Rola.La 1/4 de kg.si rezistent la apa, este perfect pentru drumeții și camping, rucsaci.Matrite pentru greu pentru a ajunge la reparații pe bărci, aparate de uz casnic, echipamente în aer liber.Creați personalizate mânere pe instrumente și echipamente sportive.Lumi cel mai adaptabil material, cu mii de uses This iarna ai supt-o până și-a cumpărat scump ski pass pentru a lovi slopeswere foarte incarcata pentru tine.Asta este, până când ajunge la partea de sus a prima Black Diamond de sezon, și cu o singură mișcare greșită, tomahawk jos o pulbere ambalate munte.În coșmar-a alimentat procesul, ai rupt un stâlp și te-ai blocat cu orgoliul rănit și lipsit de valoare de viteze.Sigur, ai putea să-ți îneci amarul la cabana (am fost acolo) sau ai putea izbucni dvs. de Forj Termoplastic Panglică, și ca un phoenix din cenușă, să fie înapoi pe o pârtie de schi pentru răzbunare în cel mai scurt timp.În esență, Forj este un stat-of-the-art de material adeziv asta e singurul scop este de a repara ceva stricat.Asta include, dar cu siguranță nu este limitat la : instrumente, în aer liber, echipamente sportive, electrocasnice, marine gear, și chiar echipamente de prim ajutor.Puterea sa este de neegalat și dacă am putea alege o precisă ambasador pentru Forj, ar fi Chuck Norris sau Robo-Cop.Serios, deși, ei la fel de puternic ca oțelul și gata pentru a repara orice ai arunca la ea.Cum Funcționează : (1) de Căldură panglica la 140° F sau mai cald să se aplece și mucegai Forj în forma dorită.Puteți folosi apă caldă, un uscător de păr, un pistol de căldură, un cuptor cu microunde, deschide-flacără sau solar mărire (2) o Dată Forj devine clar, rasina este suficient de fierbinte pentru a fi în formă și să adere la sine pentru a forma o legătură.Pe măsură ce se răcește și se solidifică, se revine la alb (3) Lasa crearea stabilit pentru câteva minute.Odată răcit, material usor molecular siguranțe de sine pentru o legătură la fel de puternic ca oțelul Are O singură panglică de Forj are o rezistență la tracțiune de peste 1, 000 lbs Fabricate din incredibil de durabil, materiale ușoare, oferindu-i o gamă largă de flexibilitate 100 de metri de Forj cântărește mai puțin decât o jumătate de kilogram Vine ambalat într-o convenabil de tablă care pot fi ambalate într-un rucsac, trusă de scule, sau chiar în buzunarul de la pantaloni Forjs materiale de bază.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!