• Nuevo
Culoare Rafie Panglică de Hârtie,262 Picioare/80 M Hârtie Colorată Șir de Rafie Panglică,6 Culori Rafie Hârtie Șir de Ambarcațiuni de Hârtie cu Panglică, pentru o Cutie-Cadou de Ambalaj, DIY Art Decor, Decor Partidul și Proiecte de Artizanat.

Culoare Rafie Panglică de Hârtie,262 Picioare/80 M Hârtie Colorată Șir de Rafie Panglică,6 Culori Rafie Hârtie Șir de Ambarcațiuni

clasificat:
RON 12.58

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【De Material】Rafie panglică de hârtie se face de rafie de hârtie,puteți utiliza rafie pliat panglică direct sau separat, în funcție de efectul de care ai nevoie.Detalii bine.Darul panglici nu se uzeze. 【Dimensiune produs 】 80 Metri/262 de Metri lungime pentru fiecare rola,timp suficient pentru a satisface diferite de nevoie,de asemenea, partajate cu familia și prietenii. 【Pachetul Include】Vei primi 1 rola rafie de culoare panglică,262 picioare/80 M/ rola.Există 6 culori,culori diferite pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite. 【Ușor să Utilizați】puteți reduce în mod liber în funcție de lungimea de care ai nevoie.Perfect pentru Ziua de nastere,de Craciun,Art-Craft și Partidul Decor. 【Aplicarea pe scară largă】Rafie panglică de hârtie este potrivit pentru Ziua de ambalaj cadou,o cutie-cadou de umplere,proiecte de artizanat,ambalaje,decoratiuni partid,pachet flori,țesut și decorative, case etc,de asemenea, pentru hairbow accesorii,Se va adăuga ceva delicat și atractiv simțurile tale de decorare.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!