• Nuevo
[Versiune actualizat] 4W 5V Panou Solar de Încărcare Compatibil cu Eufycam 2C/2C Pro/E/2/2 Pro, cu 13.1 ft rezistent la apa Cablu de Încărcare,IP65 rezistent la Intemperii,Include Sigure de Montare pe Perete(1 Pachet)

[Versiune actualizat] 4W 5V Panou Solar de Încărcare Compatibil cu Eufycam 2C/2C Pro/E/2/2 Pro, cu 13.1 ft rezistent la apa Cablu

clasificat:
RON 99.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

1. ÎNCĂRCAȚI DISPOZITIVELE : panou solar Compatibil cu Eufycam 2/2 Pro Nici mai mult bateria,nu mai adaptor de alimentare necesare. 2. AJUSTAREA FLEXIBILĂ : asigura suportul de fixare se poate ajusta în 360 de grade pentru a capta lumina soarelui în diferite anotimpuri,permite panou solar pentru a absorbi mai multă energie formă de orientări diferite.Panoul solar încărcător echipat cu 13ft(4m) de cablu, Aceasta este suficient de lung pentru a vă permite să plasați panouri solare într-o lumină mai sensibile poziția de a absorbi mai mult de razele soarelui.Acoperisuri, usi, trunchiuri de copaci și ziduri sunt locuri bune. 3. IP65 rezistent la apa : aceasta camera casa de panou solar poate rezista zăpadă, furtuni, ploaie și alte condiții meteorologice aspre.Rezistent la intemperii a materialelor făcându-l perfect pentru camera în aer liber folosesc.condiții : 32°F la 120°F (0°C până la 48°C), nu vă faceți griji cu alte caracteristici afecta. 4. Rapid : panouri solare oferi o putere de 4 W (Max), care este mai eficient și mai rapid decât regulate de panouri solare.LISTA de pachete : 1 X panou Solar ( 13ft cablu) ,1 X 360°asigura soclului,3 X Instalare șuruburi. 5.Dacă nu sunt 110% multumit, vom oferi o rambursare completă.promite-12 luni garantie, plus un 30 zile banii înapoi de garantare.Orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să întrebe prin e-mail și întrebările dumneavoastră va fi răspuns în termen de 12 de ore. – Fără bătaie de cap, doar dragoste.Dimensiuni : 23 x 16 x 9 cm.Greutate : 0,6 kg.Putere : 4.0 W(max).Tensiune De Alimentare : 5.0 V. Curent : 0.8 A.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!