• Nuevo
KIDAMI Dinozaur & Shark Jucării Păpuși Păpuși de Mână Set Joc de Rol Cauciuc Moale la Atingere Realiste pentru Copii și Adulți (4 Pachete)

KIDAMI Dinozaur & Shark Jucării Păpuși Păpuși de Mână Set Joc de Rol Cauciuc Moale la Atingere Realiste pentru Copii și Adulți (4

clasificat:
RON 71.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Set realist : dinți Ascuțiți (de fapt, moale) și ochii, realist de potrivire de culoare și artificiale mână-pictura tehnologie, toate pentru a inspira un mare "regizor de film".Diferite Tipuri : de 4 bucăți set include Triceratops, Spinosaurus, Delfini și Rechini, oferă variabilă de spațiu imaginar pentru copii.În condiții de siguranță Material : Fabricat din moale și siguranță-certificat de silicon material, exactitatea spray de vopsea și de mână-pictat tehnologie.Tocmai de taiere asigura un confortabil și non-lipicios senzație de mână.Caz Dimensiune : Triceratops 7.1*6.5 în , Spinosaurus 7.5*4.3 în , Delfini 7.5 * 5.1, și Rechini 6.1*4.5 în.Echipate pentru toate normală mâini.Cadouri perfecte : Rol-elemente de recuzită de joc, activități tematice,îmbunătățirea imaginația copiilor și de gândire logică..și mai distractiv pentru a fi explorate!.Cantitate : 4. Material : silicon, spray de vopsea și de mână-pictat.Miros : Acesta poate fi un pic de miros atunci când este despachetat.Expus la aer pentru o anumită perioadă de timp, mirosul se va risipi.Dimensiune : Triceratops 7.1*6.5 în , Spinosaurus 7.5*4.3 în , Delfini 7.5 * 5.1, și Rechini 6.1*4.5 în.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!