• Nuevo
KIDAMI Dinozaur Păpuși Păpuși de Mână Set Jucarii din Cauciuc Moale la Atingere Realiste pentru Copii și Adulți. (3 Pachete)

KIDAMI Dinozaur Păpuși Păpuși de Mână Set Jucarii din Cauciuc Moale la Atingere Realiste pentru Copii și Adulți. (3 Pachete)

clasificat:
RON 61.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Set realist : dinți Ascuțiți (de fapt, moale) și ochii, realist de potrivire de culoare și artificiale mână-pictura tehnologie, toate pentru a inspira un mare "regizor de film".Diferite Tipuri : 3 bucată marionete include velociraptor dragon, dubla coroana dragonului și tyrannosaurus, oferă variabilă imaginar Jurassic spațiu pentru copii.În condiții de siguranță Material : Fabricat din moale și siguranță-certificat de silicon material, exactitatea spray de vopsea și de mână-pictat tehnologie.Tocmai de taiere asigura un confortabil și non-lipicios senzație de mână.Caz Dimensiune : Velociraptor dragon 7.5 * 5.7 ,dublu coroana dragonului 7.9 * 7.5 în ,tyrannosaurus Rex 7.3 * 5.5 în, echipat pentru toate normală mâini.Cadouri perfecte : Rol-elemente de recuzită de joc, activități tematice,îmbunătățirea imaginația copiilor și de gândire logică..și mai distractiv pentru a fi explorate!.Cantitate : 3. Material : silicon, spray de vopsea și de mână-pictat.Miros : Acesta poate fi un pic de miros atunci când este despachetat.Expus la aer pentru o anumită perioadă de timp, mirosul se va risipi.Dimensiune : Velociraptor Dragon 7.5 * 5.7 , Dublu Coroana Dragonului 7.9 * 7.5 în , Tyrannosaurus Rex 7.3 * 5.5 in.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!