• Nuevo
Industriale Paranteze Raft Ormeli Conducta de Console pentru Rafturi Conducte Paranteze Raft Montat pe Perete Plutitoare Raft Rustic Personalizate DIY Industriale Țeavă de Fier Paranteze cu Toate Accesoriile(de Tip Dreaptă, 4 Pachete)

Industriale Paranteze Raft Ormeli Conducta de Console pentru Rafturi Conducte Paranteze Raft Montat pe Perete Plutitoare Raft Rustic

clasificat:
RON 182.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

PUTERNICĂ CAPACITATE portantă : Ormeli Suportului Conductei realizate din forjate industriale de fier, oțel, strat de pulbere de culoare neagră.Grele de fier dă un sentiment de încredere al capacității portante și solid.Se poate transporta 33bl/buc, foarte greu de design industrial, puternic capacitatea portantă, îndeplinește-ți avea o încredere industriale stil de decorare acasă dorinta.Cel MAI bun DECOR RETRO : Daca vrei un industrială sau decor rustic la casa ta, dar nu vrei să distrugă existente, aceasta este cu siguranta cea mai buna alegere.Un simplu Industriale DIY L Conductei de Raft Suport și un rustic sau vintage căutarea unități de rafturi (nu sunt incluse), face dvs. de acasă sau de la birou ușor de a avea un retro twist fără a lua spațiu.INTEGRAREA PERFECTĂ : Metal Paranteze Raft este un stil punk, cu un sentiment greu de vicisitudinile istoriei.dar nu are nici o contradicție cu decor modern.Cele două stiluri în a marcat un contrast puternic, fiecare cu propriile sale caracteristici, dar se completează reciproc.Perfect pentru bucatarie, dormitor, garaj, spalatorie, subsol și alte loc, display-ai minunat de suveniruri, plantat, cărți, flori, antichități și alte obiecte decorative.UȘOR PENTRU A INSTALA : 1. Temperatură înaltă pre-vopsire, antitrust și anti-coroziune proces. 2. Toate piesele sunt conectate prin fir, robust și durabil. 3. Runda de bază este stabil, astfel încât capacitatea portantă este puternic.INTIM de AMBALARE ȘI de GARANȚIE : În plus față de suportul, de asemenea, pachetul include toate accesoriile de baza necesare pentru suportul de montaj.Sunt protejate cu 30 de zile banii înapoi garanție, durata de viata de servicii pentru clienți.Ne angajăm să vă oferim un satisfăcut de răspuns.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!