• Nuevo
Wallmaster 24inch Raft Pliere Paranteze Garaj Grele de Oțel Sarcină maximă 500lb Plutitor Montat pe Perete Raft Pliabil Suport economie de Spațiu (Pachet de 2, Nu de Bord)

Wallmaster 24inch Raft Pliere Paranteze Garaj Grele de Oțel Sarcină maximă 500lb Plutitor Montat pe Perete Raft Pliabil Suport economie

clasificat:
RON 131.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Oțel. ★GRELE & STABIL - Aceste 24inch Raft Pliere Paranteze poate ține banc de lucru la 90 de grade direct din perete, și ține până la 500lb. ★MULTI-SCOP FUNCȚII - puteți plasa un bord pe console pentru a crea un suport de masă pentru mese, spălătorie, instrumente de stocare în garaj, casa sau apartament, sau pune un pat pentru a dormi în timp ce călătoresc cu un RV cum vă place. ★Economie de SPAȚIU & PLIABIL - paranteze poate fi instalat ca un banc de lucru pentru multe proiecte DIY în garaj, bucatarie sau ateliere de lucru.Raft Suport este echipat cu un mecanism de blocare, care vă permite să îndoiți în jos pe perete atunci când nu îl utilizați.Heavy Duty din Otel Inoxidabil Raft Pliere Paranteze sunt perfecte pentru garaj stil. ★UȘOR PENTRU a INSTALA - Fiecare braț are 4 găuri pentru șurub pentru instalarea să-l păstrați în condiții de siguranță și solide pe perete. ★SUPER MATERIAL PENTRU DURABILITATE - vopseaua rezistă de rugina, ciobire și cracare.Oțel este construită cu finisaj epoxidice, și este, de asemenea, de mediu prietenos!.Dimensiunea Nume : 24inch.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!