• Nuevo
Am Suportului de Colț Bretele Set 18Pieces din Oțel Inoxidabil 40mmx40mm din Oțel Inoxidabil Comun Unghi Drept Suporturi de Fixare cu 72 de Șuruburi pentru Scaun din Lemn Raft Bord Fereastra Mobila(1.6 inch)

Am Suportului de Colț Bretele Set 18Pieces din Oțel Inoxidabil 40mmx40mm din Oțel Inoxidabil Comun Unghi Drept Suporturi de Fixare

clasificat:
RON 13.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[18-PACK L PARANTEZE KITURI] : 18 Pieces L Console de Fixare cu 72 de Șuruburi,hole Dia. : 5 mm/0.19 inch,Suport Dimensiune : 40x40x2mm/1.6x1.6x0.08 inch. [DURABIL și ROBUST] : Aceste L Paranteze sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate,durabil și robust,care este la coroziune si rezistenta la rugina,se poate folosi pentru mai mult timp. [EASY PENTRU a INSTALA] : Ai nevoie doar pentru a detalia gaura,instalați șurubul,utilizați șurubelnița pentru a strânge șurubul de pe ea,ușor de utilizat. [UTILIZAREA pe scară LARGĂ] : L Suport sunt perfecte pentru consolidarea unghi drept articulațiilor colț,cum ar fi mese, paturi, scaune și rafturi,poate satisface diferite nevoi. [SERVICII post-VÂNZARE] : Dacă aveți orice întrebare în procesul de utilizare,vă rugăm să ne contactați imediat.Noi vă va oferi mulțumit de serviciu.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!