• Nuevo
Părinte Suport pentru pahare pentru Cărucior,Cărucior Suport pentru pahare, Biciclete Cupa Titular, Universal Suport pentru pahare suport pentru Cărucior Cărucior cu Rotile, Biciclete și Mai mult (Black) (Negru)

Părinte Suport pentru pahare pentru Cărucior,Cărucior Suport pentru pahare, Biciclete Cupa Titular, Universal Suport pentru pahare

clasificat:
RON 158.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

★DESIGN ANTI-ALUNECARE : suportul De pahar este ușor de instalat și poate fi instalat prin rotirea piuliței de blocare.Cu un TPR anti-skid pad, suportul de pahar nu va zgâria sticla corp, cana poate fi fixat pentru a preveni cupa din tremurat. ★De ÎNALTĂ CALITATE MATERIALE : suportul De pahar este realizat din ecologic material ABS, care este în condiții de siguranță și fără miros, mai durabil și mai sigur de a utiliza. ★MULTIFUNCTIONALA, CUPA TITULAR : 2-in-1 carucior ceașcă titularul poate găzdui ceainic, telefon mobil + telefon mobil de plasament, potrivit pentru carucior tijele cu un diametru de 4,5 cm/1.77 inch sau mai mici, și 6.0 inch, în același timp, racerice ceașcă titularul poate satisface nevoile de copii și mame Cerere, astfel, de a face călătoresc ușor. ★DESIGN ANTI-ALUNECARE : suportul De pahar este ușor de instalat și poate fi instalat prin rotirea piuliței de blocare.Cu un TPR anti-skid pad, suportul de pahar nu va zgâria sticla corpului, iar cupa poate fi fixat pentru a preveni cupa din tremurat.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!