• Nuevo
TIGARI Pașaport Portofele Pașaport Acoperă, Pașaport și Vaccin Cartelei Combo, Ultra Slim Deținător de Pașaport pentru Femei Barbati, din Piele Pașaport Caz Protector Impermeabil cu Vaccin Card Slot (Teal+Transparent Maneca)

TIGARI Pașaport Portofele Pașaport Acoperă, Pașaport și Vaccin Cartelei Combo, Ultra Slim Deținător de Pașaport pentru Femei Barbati,

clasificat:
RON 21.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

➤Material - confectionata din piele PU, acest portofel pașaport pentru femei este moale si confortabil pentru prindere în.În plus, este rezistent la apă și ușor de curățat.O varietate de culori pentru a alege de la, a se adapta la o varietate de sintagme și ocazii. ➤Potrivi perfect - Acest pașaport se acoperă și CDC carte de vaccinare protector a fost personalizat pentru a se potrivi perfect atât pașaportul și vaccin card; Noastre Piele Pașaport și Vaccin Cartelei combo va proteja în condiții de siguranță documentele dumneavoastră fără pliere, îndoire sau îndoaie-le. ➤Ultra Slim Design - profilul subțire și ușor de design face acest pașaport titular potrivite pentru oameni de toate vârstele.Acest 2-in-1 Pașaport caz este de a se potrivi frumos în jean buzunare/buzunare frontale.Este complet gratuit mâinile tale și de a salva mai mult spațiu pentru tine. ➤Deținător de pașaport /vaccin cartelei este un accesoriu de mare pentru a păstra pașaportul și vaccin card impermeabil protector organizat și în condiții de siguranță în timpul de călătorie, întâlniri de afaceri sau centre sportive, Foarte potrivite pentru profesori, studenți, asistente medicale, lucrători de birou, medici, oficiali ai guvernului, poliție, voluntari, etc. ➤Ce au nevoie de ea? - Pentru călătorii, de călătorie este menit să fie vesel și păstrarea organizat este unul dintre cel mai important lucru pentru o excursie.Întotdeauna păstrați cardul de vaccin și pașaport în mod vizibil într-un portofel și întotdeauna gata pentru orice inspecție, dacă este necesar , nu vă faceți griji despre pierderea ei. ➤Pachetul include - 1 PU piele deținător de pașaport cu vaccin slot de card si 1 clar CDC card de plastic mâneci.Acest deosebit accesoriu de călătorie este un tradițional pliabil pașaport, dar, de asemenea, include un plastic transparent slot pentru un CDC carte de vaccinare.Cristal clar TPU manșon de plastic face arată cardul de vaccin foarte ușor fără a fi nevoie să scoateți-l din vaccin card de mânecă și risc de daune.Cumpăra pașaport capace de culori diferite pentru fiecare membru al familiei pentru a distinge cu ușurință pașapoarte.Pașaport și vaccin cartelei este potrivit pentru o excursie de familie re în căutarea pentru un discret plus față de dvs. de călătorie colectare accesoriu sau un jucaus pop de culoare, veți fi capabil de a găsi o versiune care funcționează pentru tine.Cumpăra pașaport capace de culori diferite pentru fiecare membru al familiei pentru a distinge cu ușurință pașapoarte.Pașaport și vaccin cartelei este potrivit pentru familie trip & tour group.Călătorii inteligente nu pleca de acasă fără TIGARI pașaport și vaccin deținătorii de carduri.Acest inteligent vaccin card protector și document de călătorie organizator este proiectat pentru a proteja dvs. de card de vaccinare și pașaport de la daune.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!