• Nuevo
FLINCOUS Electrice Incalzite Arunca Pătură Flanel de Lână & Sherpa 71 X 51 inch Încălzit Arunca Pătură, ETL de Certificare cu 3 trepte de Încălzire Și 2 Ore de Auto Off, Home Office Utilizat și Mașină de spălat (Roz)

FLINCOUS Electrice Incalzite Arunca Pătură Flanel de Lână & Sherpa 71 X 51 inch Încălzit Arunca Pătură, ETL de Certificare cu 3 trepte

clasificat:
RON 117.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Conector : Detașabil, lavabil Siguranta : Supraîncălzi și peste protecție de curent; sârmă de Încălzire : spirală Dublă de sârmă de încălzire.Utilizarea gratuită experiență : Cu o lungime de sârmă de mai mult de 2 metri, puteți utiliza patura electrica oriunde în casă.Cablu lung de design vă permite să utilizați produsul în mod liber în orice spațiu Cu o lungime de sârmă de mai mult de 2 metri, puteți utiliza patura electrica oriunde în casă.Când scoateți controlerul, patura electrica poate fi de asemenea folosit ca o pătură regulat de acoperire.Cele patru straturi de lux, ultra-moale fleece și îngroșat țesături flanel mai menține temperatura din zona de acoperire și pentru a preveni pierderea de căldură.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!