• Nuevo
TumiMallody în aer liber Perdea Draperie Panou de Sus și de Jos Rugină-Dovada Manșon Terasă Izolate Termic Opace Cearșaf pentru Pergola, Veranda, Punte, Lanai, și Cabana 1 Bucata (W52 X L96, Verde)

TumiMallody în aer liber Perdea Draperie Panou de Sus și de Jos Rugină-Dovada Manșon Terasă Izolate Termic Opace Cearșaf pentru Pergola,

clasificat:
RON 53.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

De sus și de jos garnituri : Garnitura de la atât de SUS și de JOS, face perdele sunt suficient de rezistent pentru a ține frumusețea lor, deși de ploaie, vânt sau soare.O idee foarte bună de a le menține fixă.Alte zile garnitura de la partea de jos a menține perdele de suflare și aripi.Mărime : 52 inch cu display lățime, 96 inch cu display înălțime, 1 pachet.MATERIAL DURABIL : Acest aer liber cortina a fost făcut de la 100% polyster.Poate fi folosit la terasa, pergola, veranda, cabana, lanai și etc. ELEGANT și CONFIDENȚIALITATE : destul de grele pentru a avea o verticală frumos în căutarea, oferă spațiu separat între dumneavoastră și vecinii dumneavoastră, perfect pentru veranda din față, pergola, cabana, patio acoperit, foisor, ponton, beach acasă.Ușor de întreținut și lavabilă la mașină.Rapid de călcat sau curățare cu abur, mașină de spălat atunci când este necesar.Culoare : Verde | Dimensiune : W52"× L96".

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!