• Nuevo
Metal Pește Decor De Perete Școală De Pește Contemporan Design Modern Stil Nautic Metal Pește Aqua Tema Perete De Metal Sculptura Decor De Perete Agățat Ușă Ornament Aqua Tema Perete De Metal Sculptura Decor Marin

Metal Pește Decor De Perete Școală De Pește Contemporan Design Modern Stil Nautic Metal Pește Aqua Tema Perete De Metal Sculptura

clasificat:
RON 74.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Dimensiune : decor acasă a acestor pesti este foarte potrivit pentru adaugand o nota decorativa pentru decorarea orice cameră.Dimensiune : 150 X42cm.Design viu : se deplasează în sus ca școală de pește se mișcă, reprezentând la scară mare pește decoratiuni de perete, care se mișcă împreună de-a lungul apei.Pește de Perete Decor : Acest elegant caracteristici bucată de metal în formă de pește vopsite în diferite nuanțe de albastru și aqua cu o termina în dificultate.Gratuit suspensie : Ușor să stea, convenabil suporturile de perete sunt atașate la partea din spate.Perfect pentru decorarea de case cu teme de coastă, mai ales pe plajă, lac, cabana, cabane și bungalouri.Cadouri frumoase : Acest hotel elegant de perete opera de arta este un mare cadou pentru aniversari, logodne, nunti, petrecere, sarbatori sau orice ocazie!Design-ul interior și iubitorii de familie va iubi acest fascinant tema ocean.Bine ati venit la magazinul nostru, bucurați-vă de o experiență de cumpărături, puteți obține ceea ce vrei de aici, fără a lăsa acasă.caietul de sarcini : denumire produs : material : metal Size : 150 X42cm3 D Arta de Perete-Acest lucru de mână-trase 3 D metal opera de arta folosește un ingenios design gol.Este un lucru unic inspirat de viața marină și se va adăuga luciu la orice casa!Multifunctional decor-în formă de pește metal școala de artă se va potrivi perfect orice stil de design, de modă veche marine, costiere colibe sau în stil rustic, case pe plajă la modern artă contemporană.Ușor de configurat, cu un built-in de montare pe perete pe spate și inclusiv hardware-ul de montare.Ușor de instalat.lista de ambalare : Metal Pește Decor de Perete X1 Warm Reminder : 1. Vă rugăm să rețineți că acest produs poate produce aberațiilor cromatice în timpul fotografierii.2. Atunci când se măsoară dimensiunea manual, nu va fi în mod inevitabil erori, vă rugăm să consultați produsul real.3. Suntem un vânzător Chinez, logistica noastră este complet dependentă interna.tional de transport, de obicei livrare în termen de 15 la 21 de zile.4. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute.Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția Chineză de sărbătorile legale).5.Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor (inclusiv duminica).6.Vă rugăm să fie verificați cu atenție produsele aspectul, dimensiunea, forma și apoi compara produse originale inainte de a comanda, multumesc.

Proprietățile

nume produs:
Material:
metal
Dimensiune:
150X42cm
3D Wall Art-Această mână-trase 3D metal opera de arta folosește un ingenios design gol. Este un lucru unic inspirat de viața marină și se va adăuga luciu la orice casa! :
Multifunctional decor-în formă de pește metal școala de artă se va potrivi perfect orice stil de design, de modă veche marine, costiere colibe sau în stil rustic, case pe plajă la modern artă contemporană. :
Ușor de configurat, cu un built-in de montare pe perete pe spate și inclusiv hardware-ul de montare. Ușor de instalat. :
Lista De Ambalare:
Metal Pește Decor De Perete X1 :
Memento Cald:
1. Vă rugăm să rețineți că acest produs poate produce aberațiilor cromatice în timpul fotografierii. :
2. Atunci când se măsoară dimensiunea manual, nu va fi în mod inevitabil erori, vă rugăm să consultați produsul real. :
3. Suntem un vânzător Chinez, logistica noastră este complet dependentă interna.tional de transport, de obicei livrare în termen de 15 la 21 de zile. :
4. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția Chineză de sărbătorile legale). :
5.Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor (inclusiv duminica). :
6.Vă rugăm să fie verificați cu atenție produsele aspectul, dimensiunea, forma și apoi compara produse originale inainte de a comanda, multumesc. :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!