• Nuevo
kengbi Sigur și Flexibil de Păr Tava de Păr Discuri,Peri Disc 2Inch Emery Cauciuc Perie Abraziva de Lustruire Roata de Rectificat cu Atașament pentru Burr Rugina Eliminarea Zero (Culoare : 3pcs)

kengbi Sigur și Flexibil de Păr Tava de Păr Discuri,Peri Disc 2Inch Emery Cauciuc Perie Abraziva de Lustruire Roata de Rectificat

clasificat:
RON 31.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Robust și flexibil poate adapta cu ușurință la neregulate, curbe și forme complexe, fisuri și colțuri, și pot finaliza lucrările de curățare, debavurare și polizare.Prelucrarea efectul este uniform și frumos, fără a afecta aspectul și de precizie a piesei de prelucrat.Eficient peri nu se acumulează resturi de metal, de cauciuc sau de plastic, reziduuri, eliminându-se astfel contaminarea încrucișată și creșterea duratei de viață. 【Înaltă Calitate】din cauciuc și emery material, aceste peri discuri sunt rezistente la uzură și durabil. 【Se aplică】Potrivit pentru metal finisaje fine, curățare, lustruire, slefuire, debavurare, îndepărtarea ruginii și zgârieturi. 【】 Sfaturi 50#, 80# grit pentru lustruire de metal greu, 120# grit pentru lustruire de aluminiu.Culoare : 3pcs.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!