• Nuevo
753 Pompa de Dozare, Grădină 6V Mini Peristaltice Pompe de Lichid, Durabil și Rezistent la Uzură, cu o Bună Performanță de Etanșare

753 Pompa de Dozare, Grădină 6V Mini Peristaltice Pompe de Lichid, Durabil și Rezistent la Uzură, cu o Bună Performanță de Etanșare

clasificat:
RON 32.78

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Direcția de pompă peristaltică depinde de metoda de conectare pozitive și negative etape de putere de aprovizionare, iar terminalul poate alege pozitive și negative etape, la va.Acest micro pompă peristaltică este fabricat de înaltă calitate materiale plastice de inginerie, durabil, rezistent la uzură și ușor de a deteriora.Acesta este utilizat pe scară largă în experimente, analize biochimice, farmacie, industria chimică fină, bioinginerie, farmaceutice umplere, produse alimentare, industria hârtiei, ceramicii, tratarea apei, protectia mediului, praf și alte domenii.Cu o bună performanță de etanșare, manopera rafinat, performanță stabilă și de încredere, acesta poate fi folosit la usurinta.Design Silent, nici un zgomot atunci când se lucrează, operație simplă metodă, durată lungă de viață.Caracteristică : 1. Direcția de pompă peristaltică depinde de metoda de conectare pozitive și negative etape de putere de aprovizionare, iar terminalul poate alege pozitive și negative etape, la va.2. Acest micro pompă peristaltică este fabricat de înaltă calitate materiale plastice de inginerie, durabil, rezistent la uzură și ușor de a deteriora.3. Design Silent, nici un zgomot atunci când se lucrează, operație simplă metodă, durată lungă de viață.4. Cu o bună performanță de etanșare, manopera rafinat, performanță stabilă și de încredere, acesta poate fi folosit la usurinta.5. Acesta este utilizat pe scară largă în experimente, analize biochimice, farmacie, industria chimică fină, bioinginerie, farmaceutice umplere, produse alimentare, industria hârtiei, ceramicii, tratarea apei, protectia mediului, praf și alte domenii.Caietul de sarcini : √Stare : 100% de Brand New Item Tip : Dozare Pump Material : Inginerie Plastic Applicable Alimentare : DC 6 VWorking Mediu : Temperatura : 0-40 °C, Umiditate Relativă :

Proprietățile

√Starea:
100% De Brand Nou
Tip De Element:
Pompa De Dozare
Material:
Inginerie De Plastic
Aplicabile Alimentare:
DC 6V
Mediu de lucru:
Temperatura
Fluxul De Gama:
0-60ml/min
Gama de viteze:
0.1-60rpm
Greutate:
Approx. 70g / 2.5oz
Dimensiune:
Motor:
Diametru:
Aprox. 32mm / 1.3 în
Înălțime:
Aprox. 23mm / 0.9 în
Capul Pompei:
Aprox. 54x46mm / 2.1x1.8in
Installtion Gaura:
Aprox. 47mm / 1.9 în
Tubul Pompei:
Diametru interior:
Aprox. 2.2 mm / 0.09 în
Diametru Exterior:
Approx. 4.5mm / 0.18in
.ne-text de masă td,.ne-text masă lea,;.ne-text masă, :
Lista De Pachete:
1 x Pompa de Dozare :
1.Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare. Vă mulțumim pentru înțelegere. :
2.Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real. Vă rugăm să luați cea reală ca standard. :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!