• Nuevo
ANGELLOONG Pernă Acoperă 18x18, Boho de Pernă cu Ciucuri, Alb-Negru și Capac Pernă de Canapea, Canapea Dormitor, Camera de zi(Nu Introduceți Perna, 1buc)

ANGELLOONG Pernă Acoperă 18x18, Boho de Pernă cu Ciucuri, Alb-Negru și Capac Pernă de Canapea, Canapea Dormitor, Camera de zi(Nu

clasificat:
RON 27.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【DESIGN UNIC, MODERN,】 Negru și alb, pernă acoperă un designer arata si se simt, va iese in amestec.Fantastic de calitate va depăși așteptările dumneavoastră.Alege doar culori clasice folosind împletire, înnodare, ciucuri măiestrie, cald și confortabil. 【De MATERIAL ȘI DIMENSIUNEA】față de acest canaf perna este de 45% bumbac + 45% poliester + 10% vascoza, partea din spate este fabricat din 100% bumbac.Manopera rafinat permite smocuri parte densă moale și estetic.Efectul 3 D cu smocuri technic face boho pernă acoperă atât de distinctiv. 【DURABILITATE】fermoar invizibil ajută cu ușurință pe și de pe.Frumos și bine cusături, inclusiv în jurul fermoar.Perna decorativa acoperire este proiectat folosind clasic atemporal modele Geometrice.În smocuri făcut cu potrivire fire de bumbac oferă pernă un aspect bogat. 【DECOR PERFECT】Această boho pernă acoperă sunt respirabil, cald, și rezistente la căldură.Perfect pentru decorarea camerei dvs. într-un mod simplu și la modă.Potrivit pentru camera de zi, dormitor, canapea, pat, masina, birou, cafenea, etc. 【SPĂLAT GHID de SERVICE ȘI】Pentru pernă acoperă în alb și negru, ne recomanda evitarea o lungă perioadă de timp înmuiere, mașină de spălat.Prima curățare poate avea unele plutitoare tesatura, ceea ce este normal.Bine ați venit să ne contactați, dacă aveți orice probleme cu comanda dumneavoastră.Decorative perne pentru canapea nu se decoloreaza.Menține un stat nou după fiecare spălare.Potrivit pentru orice camere mașină de birouri, restaurante, librării și cafenele Decorative perne cu ciucuri sunt ușor pentru a elimina și se spală.Decorative perne pentru canapea nu se decoloreaza.Menține un stat nou după fiecare spălare.Potrivit pentru orice camere mașină de birouri, restaurante, librării și cafenele Decorative perne cu ciucuri sunt ușor pentru a elimina și se spală.

Proprietățile

Include:
1x Perna Acoperă(nu sunt incluse în interiorul perna)

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!