• Nuevo
TRELC Mini Ventilator Portabil, Masă Pliantă Fan Ventilator de Buzunar cu 360° Rotativ Suport Flexibil, Ultra Liniștită Reîncărcabilă Ventilator Portabil pentru Carucior Biciclete Camping GRĂTAR, Sală de fitness Birou Mașină care Călătoresc (Roz)

TRELC Mini Ventilator Portabil, Masă Pliantă Fan Ventilator de Buzunar cu 360° Rotativ Suport Flexibil, Ultra Liniștită Reîncărcabilă

clasificat:
RON 19.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Rotativ la 360° Flexibil Suport pentru Diverse Scene】 Sale unice stand muntele este flexibil și fermă, puteți evidenția creativitatea de a configura diferitele sale forme : ①hold pe mână, ②put pe masă, ③hang pe umbrelă de soare, ④tangled-l în mâinile tale, ⑤clip pe alte obiecte. 【Moale și Siguranța Paletele Ventilatorului montat pe paletele ventilatorului este fabricat din super material de silicon moale, și de auto oprire rapidă design ce-l face foarte sigur de a utiliza. 【Ultra Liniștită】TRELC mini ventilator construit cu înaltă performanță cu motor fără perii cu o viteză mai repede, vânt puternic și zgomot redus.Nu aveți nevoie să vă faceți griji că zgomotul poate perturba de lucru sau studierea, poate influența alți oameni de odihnă. 【Lua Oriunde】 mini ventilator pliabil dimensiune este de aprox 3.9*1.7*1.8 inch, puteți pune-l în buzunar sau geantă de mână.Dimensiunea perfectă atât în interior, cât și activități în aer liber cum ar fi birou, scoala, metrou, parc de distractii, camping, drumetii, picnic, în deplasare. 【2 Viteza Reglabila Nivel】ventilator portabil dispune de 2 moduri de vânt (low/high), care este ușor pentru a comuta, a satisface nevoile de diferite medii și schimbările de temperatură.Construi în 500m AH baterie reîncărcabilă, economic pentru reciclare folosind.Aproximativ 4-5 ore timpul de lucru depinde de viteză diferite.Culoare : Roz.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!