• Nuevo
Pedichiura Trusa 20 in 1, Picior Set de Fișiere, Picior din Oțel Inoxidabil Kit, Bătături și Piele Moartă Remover Picior Rasp Coaja, Pedichiura Instrumente pentru Femei Barbati Salon de Acasă (Negru)

Pedichiura Trusa 20 in 1, Picior Set de Fișiere, Picior din Oțel Inoxidabil Kit, Bătături și Piele Moartă Remover Picior Rasp Coaja,

clasificat:
RON 11.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✅[20 in 1 Kit Pedichiura] Vine cu 20 de diferite instrumente pedichiura, pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite.Inclusiv picior rasp callus remover, cuticle remover, picior coaja, picior clipper, racleta, callus remover, picior de fișiere, pilă de unghii, cuticule, unghii și unghieră etc. ✅[Multifunctional Pedichiura] Poate fi folosit atât pentru profesioniști, cât ocazie și la domiciliu, bun pentru eliminarea pielii moarte de pe picioare, bătături, piele tare, porumb, cuticula etc. Este recomandat să utilizați de 1-2 ori pe saptamana. ✅[De înaltă Calitate &Design Ergonomic] piciorul set de fișiere sunt realizate din oțel inoxidabil și material ABS, foarte studiu și durabil.Proiectat ergonomic anti-alunecare mânere de a vă oferi o experiență confortabilă. ✅[Portabil și Ușor pentru a Stoca] puteți să-l luați oriunde, deoarece vine cu o cutie de depozitare.Pentru a obține rezultate mai bune, vă rugăm să bucurați-vă picioarele în apă caldă timp de 10-20 de minute înainte de utilizare.și apoi utilizați picior pedichiura instrument după uscare apa. ✅[Mare Picior de Îngrijire kit] Picior de fișier kit sunt potrivite pentru spa, baie de picioare și personal de îngrijire picior sau ca un cadou fantastic pentru fete care iubesc picior de îngrijire, cadou de Ziua de nastere, cadou de Crăciun și Halloween cadou sau cadou de ziua Mamei.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!