• Nuevo
Amei Tablouri de Arta, 24X48Inch Pictate manual Texturate de Perete de Arta pe Panza Ulei Pictura de Mână Înflorit Florale opera de Arta Arta Lemnului în Interiorul Încadrată Agățat de Perete Decor Abstract Picturi în Ulei (Teal Albastru)

Amei Tablouri de Arta, 24X48Inch Pictate manual Texturate de Perete de Arta pe Panza Ulei Pictura de Mână Înflorit Florale opera

clasificat:
RON 119.70

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Picturi in ulei Dimensiune : 24*48inch (60x120 CM).Mare quailty : spaclu picturi cu subtile nuanțe și texturi groase.100% , pictate manual.Ambalate într-o cutie de carton.Convenabil : tablou panza este intinsa pe părțile laterale ale fiecărui panou, și capsate pe partea din spate a panoului,panoul are cârlige metalice deja montate pe bara de lemn cu perete inclus unghii pentru tine de a bloca.Bun pentru cadou : O perfecta arta de perete pentru camera de zi, dormitor, bucatarie, birou, hotel, sala de mese, baie, bar etc. Un mare cadou pentru prieteni sau familie care se bucura de decorarea casele lor.Acest tablou trebuie să fie închis pentru a afișa un mai bun efect 3 D,și gradientul și vortex vor fi mai evidente.Atunci când lumina de interior este activată,se afișează cel mai bun efect în condițiile de iluminare.Culoare : Teal.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!