• Nuevo
Piept de Shell si Lapte Catcher pentru Alăptare de Relief (2 in 1) Proteja de Cracare, Inflamat, Umflat Mameloanele și Colecta Laptele Matern cu Scurgeri În Timpul Zilei, în Timp ce Alăptează sau de Pompare (2 bucăți)

Piept de Shell si Lapte Catcher pentru Alăptare de Relief (2 in 1) Proteja de Cracare, Inflamat, Umflat Mameloanele și Colecta Laptele

clasificat:
RON 26.94

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

AMELIORAREA DURERII!Aceste piept de scoici nu atinge sfarcurile tale, permițându-pentru vindecare de timp între îngrijire și sesiuni de pompare.Ideal pentru a lua o pauză de la frecare și iritarea că inflamat japonezii pot experimenta cu cererile constante de alăptare.Acestea acționează ca un nippleshield !.NU MAI MULT AUR LICHID PIERDUT!Fiecare picătură contează.Aceste laptele matern prindere sunt deosebit de utile, mai devreme, când fiecare picătură este nevoie!Utilizați aceste tot parcursul zilei, în între pompă și alăptării sesiuni pentru a construi dvs. de lapte marfa efort!Vei fi uimit cât de multe uncii puteți colecta într-o zi ;).CONFORTABIL ) Au a se potrivi orice dimensiune de nursing sutien discret și trece neobservat în timp ce sunteți de colectare lapte pentru copilul tau!.EVITA INFECȚII DROJDIE cu construit în duza de aer de ventilație, care ajută, de asemenea, accelera procesul de vindecare.Gura de scurgere este, de asemenea, convenabil pentru transferul facil de lapte matern pentru sticle și pungi de depozitare lapte.În condiții de SIGURANȚĂ PENTRU COPILUL t trece peste ideea că alăptarea este ușor și natural, astfel încât acestea nu au nevoie de nimic pentru a ajuta la a face mai ușor.Toate acest lucru se poate face încercarea de a scuti dureri de alăptare-un coșmar!Dar din fericire pentru tine, există acum o soluție!.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!