• Nuevo
Oslimea Suflanta de Zăpadă Acoperă cu Elastic Jos Impermeabil Aruncător de Zăpadă, Toate-Sezon Acoperi, Grele Acoperite cu Poliester, Dimensiune Universală pentru Majoritatea Electric în Două Etape (47 L x 37 H x 31 W-Negru)

Oslimea Suflanta de Zăpadă Acoperă cu Elastic Jos Impermeabil Aruncător de Zăpadă, Toate-Sezon Acoperi, Grele Acoperite cu Poliester,

clasificat:
RON 45.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Durabil 420 D Oxford Tesatura】suflanta de zăpadă acoperă realizate din durabil 420 D oxford tesatura,care pot proteja de zăpadă suflanta de ploaie, zăpadă, soare, etc, care asigura aruncător de zăpadă va fi complet acoperite, precum și ajuta prelungi durata de viață a aruncător de zăpadă și de a reduce probleme de start-up. 【Dimensiune universală】47"L x 37"H x 31"W, se potrivește cel mai mult în două etape, freze de zăpadă, inclusiv : Ariens, Cub Cadet, Honda, Husqvarna, Simplitate, Zăpadă Joe, Toro, Ryobi, Greenworks, Puterea Smart, Crafstman și mai mult. 【Vînt】bretele Cu cordon la tiv previne spulberat în vânt și furtuni.Păstrând capacul sta pe freze de zăpadă. 【Impermeabil și Anti-UV】material Durabil cu argint placat cu grund, dublu izolat și o acoperire completă pentru a proteja suflante de zăpadă.de ploaie, razele UV, zăpadă, praf și alte elemente externe.Extinderea duratei de viață de freze de zăpadă. 【Ușor de statele unite ale americii și magazin】Oslimea Aruncător de Zăpadă Acoperă oferă eficace de acoperire a întregii suprafețe de zăpadă-aruncător și vine cu un bonus practice sac de depozitare.Culoare : 47"L x 37"H x 31"W-Negru.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!