• Nuevo
PRIME de Cânepă Wick - Natural Nealbite Cânepă și ceară de Albine Hempwick Rola 10ft / 3 Metri (Pachet de 3 Premium Picior 10 Fitile)

PRIME de Cânepă Wick - Natural Nealbite Cânepă și ceară de Albine Hempwick Rola 10ft / 3 Metri (Pachet de 3 Premium Picior 10 Fitile)

clasificat:
RON 178.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✔️ CRUD de Cânepă Wick este o alternativa naturala la butan brichete și chibrituri.Cânepă și ceară de albine sunt două primitive resurse regenerabile. ✔️ Cânepă naturală și ceară de albine cu fitil perfect pentru nefumători experiență. ✔️ Cânepă cultivate fără utilizarea de pesticide sau erbicide.Earth friendly. ✔️ Moară de vânt alimentat, non-OMG, total, clor liber, produs vegan. ✔ ️ - A făcut în Polonia - European Edition Hempwick.PRIME de Cânepă Wick este o alternativa naturala la butan brichete și chibrituri.Cânepă și ceară de albine sunt două primitive resurse regenerabile.A făcut în Polonia, toate CRUDE de Cânepă Wick pachete, cutii de afișare și cărțile sunt tipărite pe reciclate și, sau hârtie de cânepă.Pentru a utiliza, pur și simplu lumina end și înclina în sus sau în jos pentru a controla flacara.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!