• Nuevo
Dayspring Pixuri Richmond Pix și Creion în Chrome | Personalizat/Inscriptionat Cadou Stilou. Cadou unic Gravat cu Nume sau Mesaj Cadou de Dayspring Pixuri.

Dayspring Pixuri Richmond Pix și Creion în Chrome | Personalizat/Inscriptionat Cadou Stilou. Cadou unic Gravat cu Nume sau Mesaj

clasificat:
RON 19.94

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Set Pix de lux : Richmond în chrome exponate design rafinat sensibilitățile sale minimalist silueta.Designul său echilibrează perfect forma și funcția.Premium Pix : Acest pix metalic este pentru persoanele care doresc să ia lor de scriere la nivelul următor.Pix de cerneală este lin și fără efort chiar si pe cei mai scris de suprafață.Creion mecanic : Richmond pen set de perechi un pix cu creion mecanic 0,7 mm la un salbatic preț accesibil.Este un cadou unic stabilit că nu se va goli portofelul.Cadou Gata : Navele standard termen de o zi lucrătoare într-un Dayspring Pixuri premium cutie de cadou—astfel încât, chiar dacă nu aveți timp să-l încheie, acest gravate set pix inca arata uimitor.Personalizate Gravura : numele de destinatar cadou sau o scurtă frază semnificativă de până la 25 de caractere gravate cu laser pe pix capac.Gravura arata nerușinat/aur.Dayspring Pixuri Richmond pix și creion în chrome este un frumos proiectat cadou stilou set pentru secolul 21 profesionale.Design Minimalist perechi cu construcție solidă pentru a crea propriul nostru lux pix.Stiloul are câteva înflorituri, și încă mai subtire butoi și finisaj mat da un clar-tăiere estetice și de confort în mână.Este un subtil, dar stand-out personalizat pen făcute special pentru profesioniști, profesori și scriitori creative.În plus de 0,7 mm creion mecanic are una dintre cele mai satisfacatoare poftă de mâncare-acțiune de propulsie sisteme de pe piață, și vă oferă maximum de bang pentru dvs. buck.Dayspring Pixuri Richmond este un cadou unic pentru Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Tatălui, Ziua Mamei, precum și orice alte vacanță pentru care aveți nevoie de un mare cadou semnificativ.Ea face, de asemenea, perfect gravate cadou pentru orice ocazie specială cum ar fi gradații, de locuri de muncă promotii, și aniversări.Un cadou personalizat gravura cu numele destinatarului sau o frază scurtă va trimite acest cadou la următorul nivel de semnificație de cadouri.Richmond set pix nave într-o primă cutie de cadou, așa că face o prezentare mare și impresia drept afară de la cutie.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!