• Nuevo
BAIRONG 120pcs Placa de Perete Șuruburi #6-32 Fir Negru Șuruburi pentru Lumina de Perete, Panouri de Comutare 4 Lungime (30buc 3/8 Inch + 30buc 9/16 Inch Lung + 30buc 3/4 Inch + 30buc 1 Inch)

BAIRONG 120pcs Placa de Perete Șuruburi 6-32 Fir Negru Șuruburi pentru Lumina de Perete, Panouri de Comutare 4 Lungime (30buc 3/8

clasificat:
RON 17.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Material de înaltă calitate : este fabricat din metal de înaltă calitate, durabil, nu este ușor să se aplece, iar materialul este greu, pentru a ne asigura utilizarea pe termen lung.Avantaje : capetele Lor sunt acoperite cu vopsea neagră, ceea ce le face să coordoneze bine cu culoarea de soclu.Instalare ușoară : Ai nevoie doar de o șurubelniță pentru a remedia aceste perete șuruburi, și este nevoie de doar aproximativ 5 minute pentru a înlocui unul, care este simplu, comod și rapid.Gama larga de utilizare : comutatorul de lumini capac cu șurub este potrivit pentru casa, birou si alte ocazii.Poate fi folosit pentru a înlocui pierdut sau vopsite șuruburi, șuruburi lungi, vechi, șuruburi, etc. Produsul conține : Veți primi 120 #6-32 filetate negru rigips suruburi, inclusiv 30 de 3/8 inch lung, de 30 de 9/16 inch lung, de 30 de 3/4 inch lungime și 30 1 inch lung.Culoare : Negru.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!