• Nuevo
GIGABYTE Z390 UD (LGA 1151 (300 Series) Intel Z390 SATA 6Gb/s ATX Placa de baza Intel pentru Cryptocurrency Miniere cu peste 4G Decodare, 6 x PCIe Sloturi)

GIGABYTE Z390 UD (LGA 1151 (300 Series) Intel Z390 SATA 6Gb/s ATX Placa de baza Intel pentru Cryptocurrency Miniere cu peste 4G Decodare,

clasificat:
RON 478.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Supratensiuni acoperite din prima zi.TECH EXPERT AJUTOR : Real experți disponibil 24/7 pentru a vă ajuta cu set-up, probleme de conectivitate, troubleshooting și mult mai mult.Dacă nu-l putem repara, vă vom trimite un e-card cadou pentru prețul de achiziție a acoperit produs sau înlocuiți-l.Suporta 9-a și a 8-a de procesoare Intel Core.Dual channel Non-ECC Unbuffered DDR4, 4 Dimm-uri.Noi 10+2 Faze PWM-ul digital design.NVME PCIe Gen3 x4 22110 M. 2 Conector.Multi-cale Grafică cu suport PCIe Armura și ultra-design durabil.Exclusiv Gigabyte 8118 Jocuri LAN cu gestionarea lățimii de bandă.Suport RGB bandă de Lumină în culori complete.CEC 2019 gata, cu un simplu clic.Smart Fan 5 dispune de mai multe senzori de temperatură și hibrid ventilatoarelor cu ventilatorul oprit.Model Nume : Placa de baza AORUS Z390 placile de baza sunt proiectate cu căldurii și viteză în minte, asigurând utilizatorii pot profita cel mai bine de Intel a 9-a generație de procesoare.La AORUS și GIGABYTE Z390 serie este încărcat cu o varietate de caracteristici premium seturi și fiecare bord oferă un loc dulce în performanță și valoare.Adună-ți următorul PC-ul cu AORUS și începe cu o fundație puternică ca fiecare placa de baza este construit cu Ultra Durable materiale.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!