• Nuevo
Magnetic Comutator de Lumină Paznici, ILIVABLE Comutator de Lumină și Priză de Acoperire pentru tv cu Switch-uri Moderne (Clar, Pachet de 2)

Magnetic Comutator de Lumină Paznici, ILIVABLE Comutator de Lumină și Priză de Acoperire pentru tv cu Switch-uri Moderne (Clar, Pachet

clasificat:
RON 63.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Comutator Magnetic de Paza : Aceste basculantă Scuturi poate în mod eficient previne accidentale de închidere sau de deschidere de elemente conectat la toate stil rocker switch-uri.Ușor de utilizat : Acest comutator cover guard este gata de utilizare direct din cutie!Acesta dispune de built-in magneți din neodim, care imediat atașați pentru a comuta șuruburi pe toate rocker switch - uri- nu există instrumente sau scurt circuite necesare!.Perfect Compatibil : design Clar îmbină cu orice decor acasă sau placa de perete și, practic, invizibil.Durabil : Realizate cu material durabil, de înaltă calitate, materiale plastice, acestea sunt construite pentru a dura prin ani de utilizare.Notă : Numai clar de blocare este inclus, Nu switch-uri sau plăci.Ai un perete comutator Basculant că întotdeauna ar trebui să fie?Face dumneavoastră sau membrii familiei dumneavoastră uitați și opriți-l?.Instala rapid ILIVABLE magnetic comutator basculant de blocare, durează doar 1 secundă pentru a rezolva toate problemele tale instantaneu!.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!