• Nuevo
Life & Mere Creștere Planner - Planificator de zi cu Zi pentru Productivitate, Managementul Timpului și Obiectivele - Nedatat de 90 de Zile, Scopul Planificator cu Recunoștință, Obiectivul se Concentreze pe Oră și Agenda Organizator (Brebenoc Albastru)

Life & Mere Creștere Planner - Planificator de zi cu Zi pentru Productivitate, Managementul Timpului și Obiectivele - Nedatat de

clasificat:
RON 27.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

PLANIFICATOR de zi cu ZI PENTRU OBIECTIVE ȘI MANAGEMENTUL TIMPULUI : organizează-te și atinge obiectivele cu un planificator de zi cu zi, care include stabilirea obiectivelor, recunoștință, orare agenda, pentru a-do list, plan de masă, plan de exercițiu de zi cu zi și de revizuire.SET, URMĂRI ȘI a LOVIT OBIECTIVELE DVS. : de lucru pe obiective, ca parte din sarcinile de zi cu zi și pentru a-do.Nedatată planificator acoperă 90 de zile cu o 6 luni de calendar lunar, timp de 13 săptămâni săptămânal planificare și analiză, tracker obicei și un obiectiv stabilirea secțiune.CALITATE PREMIUM : hardcover notebook, stabilește plat, dimensiune A5, 5.5 x 8.2 inch, 100gsm hârtie, stilou bucla, închidere bandă, 2 semne de carte, buzunar interior pentru note și planificator de autocolante.BONUS : Productivitate & Organizarea de e-cărți și printables pentru a completa dezvoltarea personală Planificator de experiență : downloadable tracker obicei, mind mapping carte, obtinerea organizat de ghidare și mai mult.GARANTAT PENTRU a OBȚINE ORGANIZAT : noastre motivaționale planner este garantat pentru a obține ai mai organizat.Dacă pentru orice motiv nu-mi place planner, va vom returna sau înlocui, fără întrebări.Culoare : Roz Bonbon Albastru.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!