• Nuevo
2022 Săptămânale și Lunare Planificator de Refill de LA dintr-O PRIVIRE, 52122 Zi-Timer, 5-1/2 x 8-1/2, Dimensiunea 4, Kathy Davis (KD81-285Y)

2022 Săptămânale și Lunare Planificator de Refill de LA dintr-O PRIVIRE, 52122 Zi-Timer, 5-1/2 x 8-1/2, Dimensiunea 4, Kathy Davis

clasificat:
RON 38.58

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Parcursul ANULUI de PLANIFICARE – Refill acoperă 12 luni din ianuarie 2022 - decembrie 2022. Ține evidența termenelor, evenimente speciale și mai mult cu clară și simplă organizație.CERNEALĂ SÂNGERA REZISTENȚĂ – Planul de programul dvs., fără teama de a distrage atenția de cerneală sângerare.Nostru îmbunătățit, de înaltă calitate, hârtie este conceput pentru superior de cerneală sângera rezistență, care ține de planurile curat si lizibil.KATHY DAVIS MODELE – Să-modele de renumitul artist Kathy Davis lumina planuri.O opera de arta colorat va pune un zambet pe fata ta și păstrați-vă inspirat pe tot parcursul anului.SĂPTĂMÂNAL de OPINII – O săptămână, acoperă două pagini și caracteristici programări orare 7 : 00 – 6 : 00 p.m.Luni – Vineri.Weekend-urile sunt condensat.Fiecare pagină măsuri 5-1/2" x 8-1/2".LUNAR se RĂSPÂNDEȘTE de – Mare pentru planificarea pe termen lung, în fiecare lună, acoperă două pagini și a necondus de zi cu zi blocuri pentru a deschide planificare.De luni sunt cu file pentru navigare ușoară.Stil : 2022 Nouă Ediție.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!