• Nuevo
Owevvin 100 Buc Planta de Bambus Etichete cu Bonus 3 Buc 3 Culori Marker, pardoseală de Lemn Planta Semn Tag-uri de Tip T Markeri pentru Legume, Flori de Gradina de Ghivece cu Plante(6 x 10 cm)

Owevvin 100 Buc Planta de Bambus Etichete cu Bonus 3 Buc 3 Culori Marker, pardoseală de Lemn Planta Semn Tag-uri de Tip T Markeri

clasificat:
RON 31.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[Cantitate]pachetul vine în 100buc T-tip de plante etichete și 3pcs marker(3 culori), adăugând farmec pentru gradina ta și să știi exact ce planta este sau cum crește. [Material]confectionata din bambus natural, care nu este un pericol pentru pământ, ecologice și regenerabile, ușor de a scrie, puteți scrie pe laturile duble.Dimensiunea este de 10cm x 6cm / 4inch x 2.3 inch. [Diverse aplicații]Perfect pentru pomi fructiferi, material săditor, flori, plante, legume, plante de ghiveci sau Cclassroom proiect, gradinita DIY manual sau decorațiuni interioare. [Avantaje]Plantelor etichetele sunt ușor de a scrie pe o suprafață netedă, cu un marker.Vă rugăm să nu vă faceți griji despre cerneala de plante etichete fiind spălate afară, în ploaie sau decolorare în soare. [Caracteristici]de Plastic nu este compatibil cu natura, deci nu folosesc plastic urme pe plante prețioase!Produsul nostru este fabricat din lemn, evitând rănit atât cu plante cât și pe pământ.Planta semn categorie, indiferent de ceea ce vă place, sunt de finisare perfect pentru ghivece cu plante de gradina.Un cadou minunat pentru grădinărit prieteni, colegi, iubiți și de familie.Thelabel poate fi mai bine introdus în sol fără împiedicare sau de a fi prea scurt pentru a vedea.Este recomandat pentru utilizarea în interior și sol uscat mediului, deoarece bambus natural este ușor să se deformeze și să putrezească în apă.Caietul de sarcini : Material : bambus Culoare : burlywood Dimensiune : 10cm x 6cm / 4inch x 2.3 inch Cantitate : 100buc Pachetul include : 100 x Lemn Planta Semn Tag-uri 3 x carioci.

Proprietățile

Material:
Bambus
Culoare:
burlywood
Dimensiune:
10cm x 6cm / 4inch x 2.3inch
Cantitatea:
100buc
Pachetul include:
100 x Lemn Planta Semn Categorie :
3 x carioci :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!