• Nuevo
Colleta Acasă cu Ciocanul Tava – Set de 2, Platou de Servire 16x8 Inch, Dreptunghiulare Farfurie de Servire 12x6 Inch, Cupru Pur, care pot fi Stivuite - Cuiburi Tăvi (2 bucăți de Cupru Dreptunghi)

Colleta Acasă cu Ciocanul Tava – Set de 2, Platou de Servire 16x8 Inch, Dreptunghiulare Farfurie de Servire 12x6 Inch, Cupru Pur,

clasificat:
RON 73.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Stil contemporan cu ciocanul tăvi de servire sunt un superb accent la casa ta și de masă.Aceste ton de cupru mare de servire feluri de mâncare sunt o modalitate foarte bună de a combina stilul și funcționalitatea în bucătărie.Mare pentru petreceri, evenimente, sau doar o casă de lux cină, aceste tăvi spune clasă cu un finisaj modern.Pentru a asigura cele mai bune rezultate se spală numai manual.De înaltă calitate tăvi cu ciocanul designul e foarte pe-trend, și un mod elegant de a servi mâncarea.Perfect ca un cadou hostess, aceste bucatarie de calitate tăvi va incanta receptor cu aspectul modern si usurinta de utilizare.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!