• Nuevo
Calitate Parc Bubble Corespondență, 6 x 9 Plicuri de Expediere, Rezistent la Apă Alb Poli Căptușit Plicuri, Redi-Benzi de Coaja de Pe Închidere, 50 Per Cutie (QUA85756)

Calitate Parc Bubble Corespondență, 6 x 9 Plicuri de Expediere, Rezistent la Apă Alb Poli Căptușit Plicuri, Redi-Benzi de Coaja de

clasificat:
RON 174.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Stoc pe bubble corespondență pentru dvs. on-line sau de afaceri de origine; veți obține 50 de alb poli 6 x 9 corespondență cu un ușor coaja de pe închidere (totală plic dimensiuni : 6.78" x 9").Aerul plin de bule în interiorul acestor transport plicuri atenua impactul de manipulare în timp ce pachetul este în tranzit : e-mail de produse, bunuri, cadouri și mai mult de la dvs. magazin online sau home bazat de afaceri.Fiecare bule alb plic este realizat din materiale rezistente, uzura rezistent la poli, care vă ajută să păstrați obiectele din interiorul protejat de vreme umedă, umiditate și alte elemente inerente în procesul de transport.Aceste bule aliniat de corespondență plicuri au de un Redi-Benzi de coaja si sigiliu de închidere pentru un mediu curat, sanitare sigiliu—nu de umiditate necesar; pur și simplu trageți de pe banda din plic căptușit și apăsați închis.Ușor perna corespondență poate reduce costurile poștale; ideal pentru magazine online de transport maritim de bunuri realizate manual, distribuitori, folosind o piata online sau întreprinderi mici expedierii produselor către clienți.Culoare : Alb.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!