• Nuevo
Tlsdosp Consolă de jocuri Portabile, Portabil Retro Joc Video Consola de 400 Clasic FC Jocuri, Baterie de Mare Capacitate de 1020mAh, Suport baterie Reîncărcabilă și să se Conecteze la TV pentru Două Persoane pentru a Juca Împreună (Albastru)

Tlsdosp Consolă de jocuri Portabile, Portabil Retro Joc Video Consola de 400 Clasic FC Jocuri, Baterie de Mare Capacitate de 1020mAh,

clasificat:
RON 51.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

????????????【400 super clasic FC jocuri】Gameboy Clasic stil.Joaca 400 Retro FC Jocuri.Inclusiv rezolvarea puzzle, jocuri arcade, jocuri de fotografiere, curse, lupte, aventura, etc, fiecare joc este un clasic al copilariei noastre. ????????????【Portabil retro joc consola】Built-in 1020m Ah de mare capacitate baterie de litiu.După fiecare încărcare completă, jocul poate fi jucat de până la 7 ore.O poți lua cu tine atunci când vă deplasați, lucru, camp, sau alte activități în aer liber. ????????????[Familia și prietenii interacțiunea] conține un gamepad, care poate fi conectat la un mini-consola de joc pentru două persoane jocuri.De asemenea, puteți conecta la un TV pentru o experiență de joc mai bună.Notă : jocul de semnal pot fi selectate doar între consolă de jocuri și TV!. ????????????[Consola de joc coajă de protecție] impermeabil joc consola coajă de protecție este utilizat pentru a asigura siguranța slim retro joc de consola.Durabil material EVA oferă o protecție excelentă pentru joc consola si accesoriile sale, asigurând o protecție de la daune și zgârieturi. ????????????【Cadoul Perfect pentru adulți și un copil】console de jocuri Portabile aduce nu numai distractiv pentru copii, dar, de asemenea, trezi frumoase amintiri din copilărie de adulți născuți în anii '80 și' 90.Nu există nici o garanție de zero rata de defect, dar dacă problemele de calitate sunt găsite, oferim gratuit inlocuire sau rambursarea integrala! ! !.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!