• Nuevo
Elevens toată Lungimea Ușă Oglindă 43x16 Dreptunghi Mare Oglindă de Perete Agățat sau Rezemat de Perete pentru Dormitor, Dressing si Montat pe Perete Polistiren Rama Oglinda - Negru(Fara Stand)

Elevens toată Lungimea Ușă Oglindă 43x16 Dreptunghi Mare Oglindă de Perete Agățat sau Rezemat de Perete pentru Dormitor, Dressing

clasificat:
RON 101.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

CALITATE EXCEPTIONALA : Puternic, durabil polistiren rama oglinda.Utilizați premium argint sticla oglinda.Acest lucru este de a asigura că fiecare dintre oglinzi oferă o claritate maximă, durabilitate, și distorsiuni de reflecție.suport realizat din material netesut, pentru a evita acumularea de murdărie în spatele oglinzii.PLIN LUNGIME : 43" x 16 " full length oglindă pot lucra bine cu orice tip de cameră, în casă, de asemenea, pot instalat pentru verticală și orizontală agățat pentru a crea iluzia unui spațiu mai larg.În condiții de SIGURANȚĂ și UȘOR DE instalat : Jorda Plin lungime podea oglinda absolut siguranță garantat cu explozie-dovada membrană și împrăștie prevenire.Nostru oglinzi din sticlă poate fi instalat în condiții de siguranță oriunde puteți alege să puneți-le pe podea sau pe un perete sau pe perete.Acesta va fi foarte stabil și nu va provoca nici un accident.TIMP de LIVRARE : 1~3 zile, data de sosire : 3~10 zile, din cauza diferitelor distanța dintre locul de livrare și depozitul nostru, astfel încât timpul de livrare poate varia ușor, vă rog să mă iertați!.Fără GRIJI DUPĂ-VÂNZARE de SERVICII : oferim o 365 de zile garanție de calitate.Dacă nu îți place produsul nostru sau nu este mulțumit cu serverul nostru, vă rugăm să ne contactați și vom face schimb de un nou sau a vă oferi o rambursare completă, trebuie să vă oferim cea mai bună soluție și 100% satisfacție garantată. * Misiunea de Elevens este de a oferi familiilor din întreaga lume, cu cele mai tineresc cameră de decorare.Am fost profund implicat în domeniul de acasă oglinzi pentru mai mult de 20 de ani.Ca o sursă de furnizor, am promisiunea de a oferi cele mai înalte produse de calitate la cele mai avantajoase de plată.Dinamică și constantă, un model ales că soldurile familia și viața. *. * Ne susțină spiritul de măiestrie și de a oferi cele mai bune produse de calitate la aceeași plată.Cost-eficiente experiență de cumpărături vă permite să cumpere cele mai potrivite oglindă full-length pentru casa ta, la cele mai accesibile de plată.Fiecare detaliu, de la cadru la suprafață oglindă reflectă intențiile noastre bune.Să nu vă faceți griji, după achiziționarea și utilizarea. *. * Indiferent de modul în care schimbările de pe piață, trebuie să oferi cele mai cost-eficiente oglinzi.Intenția noastră inițială rămâne neschimbată.Am rămas umil și întreprinzător pentru mulți ani, și au fost întotdeauna angajamentul de a furniza tu cu inima-încălzire de produse.Suntem bucuroși că puteți să fiți siguri. *.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!