• Nuevo
DEWALT FLEXVOLT AVANTAJ 20V MAX Polizor unghiular, cu Zbaturi Comutator, 4-1/2-Inch la 5 Inch, Numai Instrumentul (DCG416B)

DEWALT FLEXVOLT AVANTAJ 20V MAX Polizor unghiular, cu Zbaturi Comutator, 4-1/2-Inch la 5 Inch, Numai Instrumentul (DCG416B)

clasificat:
RON 300.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Polizor unghiular ajunge la 54% mai multă putere atunci când este cuplat cu FLEXVOLT baterii.Recul de Frână de DEWALT polizor unghiular se angajează cu toată forța pentru a opri rapid la volan și a oprit polizor când un bind-up apare.E-AMBREIAJ se oprește motorul DEWALT polizor unghiular în mai puțin de o zecime de secundă atunci când un vârf de cuțit/stand este detectat.Compatibil cu toate DEWALT 20 V MAX* și FLEXVOLT Baterii.E-Comutator de Protecție necesită comutator de declanșare să fie comutate (oprit și pe) în caz de pană de curent sau alte opriri neașteptate pentru a reporni.Instrument Conecta Chip Gata : Cip buzunar acceptă Instrument Conecta Chip DCE042 și se conectează cu Tool Connect Manager de Site-ul aplicația pentru ușor de gestionare a activelor pe șantier. (DCE042 vândut separat).Profita de mai multă putere cu 20 V MAX* brushless instrumente cu FLEXVOLT AVANTAJ instrument de tehnologie.4 1/2 Polizor are până la 54% mai multă putere atunci când este cuplat cu un DCB606 FLEXVOLT baterie vs un DCB205 20 V MAX* baterie.Motorul fără perii ofera 1550 de max wați și până la 9.000 rpm.Acest polizor instrument este parte a noastră de a EFECTUA și de a PROTEJA linia de produse cu Recul de Frână și E-Sistemul de AMBREIAJ.Acumulatorul și încărcătorul sunt vândute separat.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!