• Nuevo
Actualizat 80W schimb de Ulei Pompa Extractor SICOTOOL 12v Diesel Lichid Curata de Aspirație a Pompei de Transfer Ulei cu Furtun pentru Masina Barca Motocicleta Camion, ATV-uri si Alte Vehicule.

Actualizat 80W schimb de Ulei Pompa Extractor SICOTOOL 12v Diesel Lichid Curata de Aspirație a Pompei de Transfer Ulei cu Furtun

clasificat:
RON 55.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Portabil 80w Ulei Extractor Pompa de】 : Ușoare și portabile, pompe de ulei aduce o mulțime de comoditate pentru tine.Ideal pompa de ulei pentru schimb de ulei.12 V 80 W are suficientă putere pentru a schimba uleiul de motor și diesel, la autoturisme, motociclete, Rulote, bărci ect.Puteți completa rapid de schimbare a uleiului.Debit : Diesel Combustibil : Aprox. 1,5 l/ min, Motor Debit de Ulei Aprox.0.3 l / min.Elastic sârmă putere poate fi de întindere la 4-5 metri.Timp suficient pentru cele mai multe motoare golfuri. 【Construit în Peste Protecție de Curent】:Noastră acest modernizate pompa de built-in de protecție la supracurent modul ,care vă poate ajuta pentru a menține funcționarea stabilă de schimb de ulei de muncă și de a crește siguranța de garantare pentru operație. 【Ușor să utilizați】 : Instala ulei extractor de admisie și de evacuare furtun, strângeți colierele, conectați sursa de cleme pentru vehiculele baterie și apăsați butonul pentru a porni.Nu mai pune instrumentele necesare, furtunuri și cleme pentru furtun sunt incluse în pachet.Acest proces este atât de simplu pe care le puteți face de unul singur la domiciliu. 【Funcționarea în condiții de siguranță】 : Pentru a pompa de ulei corespunzător, înainte de utilizare,vă rugăm să se încălzească motorul mașinii până la 104°F-140 °F (40℃-60℃) aproximativ 15 minute, în scopul de a preveni ulei de solidificare și de blocare.Sfaturi : NU este potrivit pentru benzină/benzină.Nu utilizați acest fluid schimb de ulei pompa pentru a extrage apa, ulei de cutie de viteze sau ușor inflamabile lichide (combustibil, benzină etc.). 【Ce ai】 : Pachetul inclus : 1 x Pompa; 1 x Furtunul de Evacuare; 1 x Furtunul de Admisie; 2 x Cleme pentru Furtun; 2 x Acumulator Cleme.Service în garanție : 12 luni de garanție și de servicii pentru clienți prietenos.Vă rugăm să ne contactați prin e-mail dacă are orice întrebare.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!