• Nuevo
Goeswell Solare Post de Capac de Lumini, 2 Moduri de Iluminare LED Punte Gard Capac de Lumini pentru 4x4 de Lemn și de Vinil Posturi, Decoratiuni de Gradina Alb Cald/Alb Rece Iluminat, Alb (4 Pack)

Goeswell Solare Post de Capac de Lumini, 2 Moduri de Iluminare LED Punte Gard Capac de Lumini pentru 4x4 de Lemn și de Vinil Posturi,

clasificat:
RON 139.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【ELEGANT DE DESIGN 】 Goeswell solară stâlp de lumină a face casa ta,gradina,curte, conacul strălucire.Un atrăgătoare design clasic, cu luminoase de 10-12lm Led-uri. 【DOUĂ MODURI de CULOARE】 solar post de lumini are două moduri (alb cald si rece alb).Acesta este echipat cu 2 LED-uri margele lampa,lasa-ti post lumini iluminare în aer liber spații.Un atrăgătoare design clasic, cu luminoase 25 lumen alb cald Led-uri. 【UȘOR DE INSTALARE】se Potrivește atât de lemn și de vinil 4 x 4 posturi,nu este nevoie pentru a rula cablurile electrice,complet autonom.Instalați-le în conformitate cu instrucțiunile, repara baza de șuruburi furnizate pe post de lemn. 【SOLARE ALIMENTAT】Solare post capac luminile sunt percepute în timpul zilei timp de 6-8 ore sub soare, și se va aprinde pentru mai mult de 8 ore în timp de noapte în mod automat.Și odată ce sunt în uz, nu este nevoie de orice operațiune, s-au poate se aprind automat pe timp de noapte și stinge în zori. 【Rezistent la apă ȘI DURABIL】intemperii IP44 construcție.LED-uri în aer liber post luminile sunt realizate din plastic rezistent pentru durabilitate de lungă durată.Timpul de iluminare solar post lumini variază cu timpul și intensitatea de lumina soarelui.Material : ABS.Potrivit pentru : 4x4inch pardoseală de Lemn/Vinil/PVC Posturi.Două Mod de Iluminare : alb Cald / alb Rece.IP : IP 44 rezistent la apa.Timp de încărcare : 6-8 ore.Timp de lucru : 8-10 ore.Dimensiune produs : 5.57*5.57*4inch.Baterie : 1 x AA 600m Ah NI-MH Baterie Reîncărcabilă (Inclusă).Material : ABSSuitable pentru : 4x4inch pardoseală de Lemn/Vinil/PVC Posts Two Mod de Iluminare : alb Cald / Rece white IP : IP 44 Waterproof Charging Timp : 6-8 hours Working Timp : 8-10 hours Product Dimensiune : 5.57*5.57*4inch Battery : 1 x AA 600m Ah NI-MH Baterie Reîncărcabilă (Inclusă).

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!