• Nuevo
BELEY Universal de Răcire în Vid Kit de Reumplere cu Scară Dublă Manometru, Sistem de Răcire cu Vacuum de Purjare & Refill cu 2 BUC Dop de Cauciuc si 8PCS Cauciuc Adaptoare pentru Porsche Jeep,SUV (35 mm 40 mm 45 mm 55 mm)

BELEY Universal de Răcire în Vid Kit de Reumplere cu Scară Dublă Manometru, Sistem de Răcire cu Vacuum de Purjare & Refill cu 2 BUC

clasificat:
RON 130.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

17 inch)1x Vacuum Generator1x 60" Transparent Umplere a lichidului de Răcire Hose1x Personalizate Cutie Lovitură.96 inch Inaltime 2.Geanta de transport Dimensiuni : 9.77 inch)2x Adaptor Mâneci (OD 2. 1x Vacuum lichidului de Răcire Refill Instrument cu Ecartament -30~0 in Hg, -76~0 cm Hg.Funcția & Principiul — vid umplere cu lichid de răcire este folosit pentru vacuum test de presiune și vid de umplere a lichidului de răcire. 1x Personalizate Cutie Lovitură.Atelier de aer este folosit pentru a suge în sistemul de răcire și de a crea un vid, și apoi suge lichidului de răcire în radiator. 1x Universal Conic de Cauciuc Adaptor(OD 1.SUV-uri, camioane, etc. 1x Universal Conic de Cauciuc Adaptor(OD 1. 1x 60" Transparent Furtun de Umplere a lichidului de Răcire.36 inch)2x Adaptor Mâneci (OD 1.37 inch)2x Adaptor Mâneci (OD 1.Noul OD 55mm adaptor pentru Porsche Echipate cu 2 dimensiuni de universal conic dopuri de cauciuc(OD 3,5 cm/5cm) și 4 dimensiuni de 8 tipuri de cauciuc adaptor mâneci(OD 35 mm/40 mm/45 mm/55mm), care este util pentru umplerea rapida Antigel, și este potrivit pentru cele mai multe masini, Suv-uri și camioane ușoare.Vid umplere cu lichid de răcire este folosit pentru vacuum test de presiune și vid de umplere a lichidului de răcire.Element Greutate : 4. 1x Vacuum lichidului de Răcire Refill Instrument cu Ecartament -30~0 in Hg, -76~0 cm Hg1x Universal Conic de Cauciuc Adaptor(OD 1.Și este de asemenea echipat cu tamplarie PVC, furtunuri, furtunuri și îmbinări metalice pentru a îmbunătăți foarte mult performanța de etanșare.Servicii satisfăcătoare — vid umplere a lichidului de răcire kit-ul include un generator de vacuum, un furtun transparent, 2 în formă de con de cauciuc, adaptoare, 8 adaptor seturi și o valiză.Schimbare rapidă de antigel — Echipat cu EV15 vid generator și rapidă de metal conector presiune negativă valoarea EV15 vid generator este mare, și conectorul rapid poate ajuta să finaliza rapid antigel de înlocuire. 1x Vacuum Generator.96 inch Inaltime 2.69 inch Inaltime 2.Și noul OD 55mm adaptor mâneci sunt, de asemenea, compatibile cu Porsche.

Proprietățile

Articol Greutate:
4.25 lb

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!