• Nuevo
LIIBOT 40Lb Silicon Mâner Întăritor Degetul Practicanta de Prindere Antrenor Putere Antebrațul Prindere Antrenament Degetul Targă Scuti Dureri de Încheietura mâinii pentru Sportivi Pianiști Chitară și Terapie (Verde)

LIIBOT 40Lb Silicon Mâner Întăritor Degetul Practicanta de Prindere Antrenor Putere Antebrațul Prindere Antrenament Degetul Targă

clasificat:
RON 46.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【 ÎNALTĂ CALITATE de DESIGN 】de înaltă calitate silicon, nu este ușor să se rupă.Este LAVABIL si poate fi folosit frecvent și confortabil. 【 FITNESS & SPORT ENTUZIAȘTI 】 Consolidarea încheieturi, pentru a îmbunătăți dexteritatea degetelor și de a crește puterea de mână în timp ce reducerea oboselii.Raliu sale de valoare este de la 30 la 60 de lb.Aceasta va ajuta pentru a echilibra prindere muschii cu înconjoară mușchii. 【 4 NIVELE 】 Acest uimitor pachet de patru mânere oferă o varietate de patru niveluri variind de la incepator la avansat.Diferite rezistențe să te periodize de formare și de a ajuta pentru a crește puterea de apucare și antebrațul de dezvoltare.Total degetul consolidarea antrenamentele sunt pentru toate nivelurile de fitness.Acestea vor ajuta la echilibrarea prindere mușchii și extinderea mușchilor de la incepator la avansat!. 【 REABILITARE și PREVENIRE a 】 Mare pentru artrita reumatoida, artrita, sindromul de tunel carpian, tendinita, cot de tenis și sunt importante instrumente de recuperare pentru a fracturat sau rupt încheieturile.Ele ajuta cu tastarea, mesaje text, și alte aderență pe bază de activități. 【 DESIGN ERGONOMIC PENTRU TOATE MÂINILE 】 Potrivit pentru toate grupele de vârstă și se potrivește bine pentru toată mâna dimensiuni, diferite de alte "mici gauri cu degetul benzi" de pe piață.Portabil și ușor pentru a se potrivi într-o geantă sau în buzunar.Puteți obține repetiții, în timp ce de la birou sau de oriunde!.Culoare : Verde(40lb).

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!