• Nuevo
Jonard Instrumente JIC-22035NT/10 Galben Nailon Sonda Alege Spudger cu L-în Formă de Cârlig de Sârmă, 7 Lungime (Pachet de 10)

Jonard Instrumente JIC-22035NT/10 Galben Nailon Sonda Alege Spudger cu L-în Formă de Cârlig de Sârmă, 7 Lungime (Pachet de 10)

clasificat:
RON 41.90

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

L-în FORMĂ de CÂRLIG : Pentru ghidare, de sondare, separarea și eliminarea sârmă și izolare resturile de rețea punch-down panouri și valeți.CAP PLAT : se Îngustează la un apartament, 3/16" largă și 1/16" gros flathead cu două mici crestături pentru apucând fire si contacte electrice.IZOLAT CORP : Fabricat din material ABS rezistent pentru durabilitate ridicată și proprietăți de izolare.INCLUDE : (10) Sonda Ponturi.Onora angajamentele noastre , Proiectarea de produse care să demonstreze rezultate uimitoare.Construim produse care în mod constant a efectua în mod excepțional , Comis pentru a rămâne competitive.Continuu strengthing brand-ul nostru.Provocare procesele existente pentru a descoperi soluții practice , de a Crea noi idei care se dovedesc utile.Înțeleg strategia noastră de piață și clienții , Aspiră să învețe rapid și cu nerăbdare.Inspira și pe alții cu dedicarea pentru excelență.Stil : Sonda Alege (P/10).

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!