• Nuevo
Electrice portabile aeroterma 1500W/750W Camera de Personal Incalzitor cu Termostat, Mic Birou de Încălzire din Ceramică cu vîrf și Protecție la Supraîncălzire ETL Certificate pentru spatii Interioare Dormitor (Negru)

Electrice portabile aeroterma 1500W/750W Camera de Personal Incalzitor cu Termostat, Mic Birou de Încălzire din Ceramică cu vîrf

clasificat:
RON 63.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Sigur pentru copii si animale de companie : încălzire este fabricat din material ignifug pentru a atinge zero pericol de incendiu; automate de protecție la supraîncălzire sistemul va închide unitatea oprește automat atunci când ajunge la supraîncălzirea limita; sfat pe comutatorul de la partea de jos va fi declanșat și unitatea va fi oprită în înclinată sau împiedicat de stare; indicator de putere indicând este alimentat de la rețea; ETL certificate, testate pentru siguranță.Speedy încălzire : Cu PTC de încălzire ceramic tech și ventilator de mare viteza, acest incalzitor pus tone de încălzire pentru a încălzi 200 de metri pătrați în câteva minute.Ajută pentru a salva pe facturile electrice de încălzire necesare spații mici în loc de incalzire toata casa cu alte centralizat de incalzire.Mai mic decât 45 de decibeli, în timp ce de lucru, destul de liniștit și căldură mai bine de dispersie pentru interior, de dormit, de lectură și de lucru.Ușor de utilizat : Reglați butonul din dreapta pentru a porni aparatul. "Eu" este pentru producerea de căldură la 750 de wați, "II" va produce caldura mai repede și mai tare la 1500 de wați, și "Fan" va sufla aer rece.Apoi rotiți butonul termostatului pe stânga spre semnul+.Reglabilă în intervalul de temperatură este de 0 ° c la 158℉.Acesta va primi încălzire a ciclului pornit și oprit în funcție de cazul în care camera este temperatura ajunge la încălzire setarea temperaturii.Portabil și puternic : Dimensiuni : 6.2 x 7 x 9.2 cm.Carry mâner și ușor de a face acest spațiu de încălzire ușor de a plasa în cameră sau muta de la podea la masă.Nu mai îngrijorătoare despre a lua prea mult spațiu într-un loc aglomerat.Un spațiu ideal de încălzire pentru birou și un cadou pentru prieteni și familie în timpul iernii.Timp de viață de servire : Acest spațiu de încălzire are 6 picioare de cauciuc cablu, sfat peste swicth, protecție la supraîncălzire, ignifug și ceramică rapidă de răcire și încălzire pentru funcționare constantă și o viață de servire lung, nu vă faceți griji cu privire la deteriorarea accidentală pentru viața de iarna.Notă : . 1. Vă rugăm să asigurați-vă că priza este de 120 V AC / 60 Hz înainte de a utiliza acest aparat. 2. Vă rugăm să nu utilizați acest aparat în băi, spălătorie zone, sau alte high-umiditate spații. 3. Vă rugăm să evitați plasarea de încălzire în colțul din camera ta. 4. Vă rugăm să folosiți acest aparat la un nivel de suprafață.Cu vremea rece, nu este întotdeauna ușor de a face sa te simti cald și confortabil imediat în timp ce vă aflați la birou sau in camera!.Proiectat cu siguranță ceramice element de interior si cool-touch exterior, Protectie la suprasarcina previne accidentele sau daunele produse la care apar.Atunci când se unesc este înclinat înainte sau înapoi sfat comutatorul va opri de încălzire în mod automat.De incalzitor portabil vă permite să se încălzească spațiile sunt în a reduce consumul de energie.Puteți reduce termostat și reduce facturile de energie.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!