• Nuevo
andily Compact Portabil Ceramice pentru încălzirea incintelor cu Confort Reglabil Termostat de control, 3 setări, Ușor de mâner, o Mare pentru utilizarea în Casă, Cămin, Birou, Desktop, și Bucătărie, ETL pentru Siguranță (Negru)

andily Compact Portabil Ceramice pentru încălzirea incintelor cu Confort Reglabil Termostat de control, 3 setări, Ușor de mâner,

clasificat:
RON 71.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【 Ceramice Tehnologie】 : Avansat PTC element de încălzire ceramic cu Căldură Rapidă tehnologie.Element de încălzire din ceramică, care oferă mai rapid și mai eficient de încălzire decât tradiționale de încălzire.Acest spațiu de incalzire a maximiza producția de energie termică, fără a deschide bobine pentru durată mai lungă de utilizare.Funcționare silențioasă. 【Avansate de Siguranță】 : Automată de Siguranță oprește sistem care include mai Multe niveluri de securitate pentru pace a mintii, atunci când operează de încălzire 1. Automat supraîncălzi sistemul va închide unitatea oprește automat atunci când piesele de încălzire se supraîncălzească. 2. SFAT COMUTATORUL va opri atunci când înclinat înainte sau înapoi. 3. Indicatorul de alimentare să știi că de încălzire este conectat. 4. ETL enumerate certificat pentru utilizarea în condiții de siguranță. 【Termostat reglabil】 : Comfort Control Termostat - termostat reglabil setare pentru a menține o temperatură confortabilă.Pur și simplu rotiți selectorul rotativ pentru setarea de căldură doriți și bucurați-vă de căldură plăcută. 【 Trei Setări de Căldură Cu Fan】 : 3 setări de confort dorit - Căldură Mare (1500 w), la Foc mic (750 watt), Ventilator de răcire vara utilizare.Se face acest electrice pentru încălzirea incintelor ideal pentru încălzirea sau răcirea spatiul tau personal.Făcut pentru acasă și la birou. 【Compact Încălzire Dimensiuni】 : 7.29" X 5.6" x 9.65".Eficiente energetic, Complet Asamblat, dimensiuni Compacte si greutate redusa design portabil, ușor de mâner, termostat Reglabil pentru căldură confortabilă, ideală pentru zone mici.Lungimea cablului este de aproximativ 6ft pentru a permite utilizarea liberă.Iarna înseamnă frig.Nu putem refuza ierni, dar putem alege un ANDILY de încălzire din ceramică.Acesta poate aduce o primăvară-cum ar fi căldura și grija de cei care te iubesc.Acest incalzitor este o mare putere aparat electric, cum ar fi 750 W/1500 W.Puterea bord nu poate susține sale alimentare.Vă rugăm să nu conectați-l la banda de alimentare.Notă : Această încălzire nu este conceput pentru utilizarea in bai, spălătorie zone, sau alte high-umiditate spații,deci, vă rugăm să folosiți acest incalzitor pe un loc uscat, la nivel de zona.Pentru încălzire zona într-un mod mai bun, vă rugăm să evitați plasarea de încălzire în colțul din camera ta.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!