• Nuevo
IMILLET Mătură și Mop Suport Montat pe Perete Mătură Suport din Oțel Inoxidabil Mop Suport Auto Adeziv Heavy Duty Cârlige de Depozitare Organizator de Spălătorie Grădină, Garaj, Debara, Bucatarie (2 Pack)

IMILLET Mătură și Mop Suport Montat pe Perete Mătură Suport din Oțel Inoxidabil Mop Suport Auto Adeziv Heavy Duty Cârlige de Depozitare

clasificat:
RON 40.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✅ 2020 UPGRADE : dimensiunea de mătură titularul este de 17"*1.4"*0.08".Instalarea distanța gaura este bazat pe standardul 16" spațierea pentru stud plasament. 4 găuri de montare și set de șuruburi face titularului mop este mult mai robust pe perete.Includeing ancore se potrivi cele mai multe dintre toate tipurile de pereți. ✅ PUTERNIC și ROBUST : Broom organizer perete este fabricat din 304 din oțel inoxidabil, rezistent la coroziune, umiditate dovada și rezistent la apa.Comparativ cu matura plastic de haine, este mai puternic și durabil.Și această mătură cuier de perete poate stoca până la 200 de lire sterline. ✅ UȘOR de instalat și DE folosit : puteți împinge mătură și scoateți-l cu o singură mână.Diferit de suport de plastic cu arc role, acest mop mătură titularul are role de cauciuc pentru a ține mânerele și permite mânerul să alunece de pe front și este ținut strâns în loc.Nu vă faceți griji despre asta va doare mana.Și există două moduri de a instala, șuruburi de foraj și nu de foraj. ✅ DESIGN VERSATIL : puteți cu ușurință organzier casa ta, cum ar fi spălătorie, bucătărie, debara, garaj, camara, beci.Acest garaj organizator, de asemenea, funcționează grădină sau un șopron.Puteți accesa ușor de pe mătură, mop, mai rapide, pan praf, aspirator, greble, lopeți și mai mult.Cel mai bun cadou de craciun pentru sotul,sotia sau prietenul. ✅ De Servicii pentru clienți : Dacă aveți orice probleme cu mătura titular de organizator, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, ne sunt incantat de înlocuire sau de restituire, chiar dacă missied revenirea windown.Și chiar ne pasă de fiecare client experiență de cumpărare.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!