• Nuevo
DRON TOOON Tesatura Agățat de Perete de Stocare Caddy Sac Pe Ușa Husa Organizer pentru Dormitor Baie Bucatarie (3Pack-O)

DRON TOOON Tesatura Agățat de Perete de Stocare Caddy Sac Pe Ușa Husa Organizer pentru Dormitor Baie Bucatarie (3Pack-O)

clasificat:
RON 35.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Mai multe Funcții : Echipat cu 1 sac mare si 2 buzunare.Este foarte potrivit pentru plasarea orice elemente oricând și oriunde.Acesta poate stoca toate telecomenzi, ochelari, bijuterii ,ruj ,încărcătoare,e-mail ,facturi, chei,mai mici carnete de hârtie, niște pixuri, plicuri,etc, care au fost întotdeauna pierdut în jurul valorii de.Ușor De instalat : agățat de organizator de stocare potrivit pentru peste tot,stabilă și nu va cădea cu cârlig.Dacă aveți nevoie de mai multă stabilitate, vă rugăm să repara cu o cravată.Robust Agățat Sac : Metal cârlig și sac din material durabil, care poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.Să casa ta va fi mult mai ordonat.de asemenea, poate fi pliat atunci când, în nici un folos.Dimensiune produs : Măsuri de 8,6 L 3.7 W 14.9 Sec inchi, mare de lucrări pe orice scaun și pat cu șine sau usa.Culoare : 3pack-o.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!