• Nuevo
Sonda și Pitter 5 Dimensiuni Multi-Funcția de Fructe Sonda și Pitter Remover Set din Oțel Inoxidabil Mere Pere Fructe de Semințe de Sonda Pitter pentru Bucătărie Acasă, Pere, Cireșe, Roșii Data (5 Dimensiune+1 Lingură)

Sonda și Pitter 5 Dimensiuni Multi-Funcția de Fructe Sonda și Pitter Remover Set din Oțel Inoxidabil Mere Pere Fructe de Semințe

clasificat:
RON 17.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

????????【5 Dimensiunea de Mână Sonda】Aici sunt 5 diverse dimensiuni de mână sonda, ideal pentru a scapa de multe fructe de dimensiuni gropi în câteva secunde.Sonda cu diametre sunt 0.23 cm, 0.31 inch, 0.39 inch, 0.55 inch și 0,78 cm. ????????【Multi-Funcție】5 dimensiunea de mână sonda, ideal pentru a scapa de multe fructe de dimensiuni gropi în câteva secunde.Perfect pentru manipularea mere, pere, cireșe, jujube, datele roșu, roșii și ardei,etc. Scoateți fructe core cu ușurință de la sonda cap.Efort răsturnări de situație sau împinge sonda prin mere, pere, etc. ???????? 【Ușor de Operat】Proiectat cu o lamă zimțată, care este ușor pentru introducerea fructelor, puteți roti sau împingeți sonda prin fructe de efort, proces deschis slot poate ajuta pur și simplu scoateți miezul de fructe, aduce confort pentru dumneavoastră de gătit și de copt. ???????? 【Material rezistent】Fiecare sonda este fabricat din oțel inoxidabil de calitate, stabil și durabil de a utiliza, nu este ușor de rugină, deforma sau rupe, convenabil să se spele și curate, suport pentru mult timp folosind. ????????【100% Servicii pentru Clienți】30 de zile nici un motiv să se întoarcă.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. pentru orice motiv, contactati-ne si va oferim 100% satisfacție de după-vânzare de servicii.Culori : 5 Dimensiunea+1 Lingură.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!