• Nuevo
Regenerarea parului Ghimbir Spray - 20ML Biotina Păr Ser pentru Cresterea Parului Produse, Cresterea Parului Rapid Dens Regenerarea Ghimbir ser Ulei Anti-Pierdere, Naturale, Pierderea Parului Subtierea Parului Tratament pentru Bărbați, Femei (2)

Regenerarea parului Ghimbir Spray - 20ML Biotina Păr Ser pentru Cresterea Parului Produse, Cresterea Parului Rapid Dens Regenerarea

clasificat:
RON 20.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Accelera Cresterea Parului】 : Componenta Sa Principală De Ghimbir S-A Dovedit A Conține Puternice De Păr În Creștere Medicamente Care Pot Crește Grosimea Și Tăria De Fiecare Folicul.infiltra în folicul de păr rădăcini, activa foliculii de par latente, crește absorbția nutrienților, și de a accelera cresterea parului. 【Consolida Subțire, Păr Fragil】Acesta acționează ca un hidratant, care pătrunde adânc în jos pentru a foliculilor de par, prevenind părul de creștere fragil și pentru a preveni umezeala să se disipeze. 【Ilumina Păr Strălucitor】Se hrănește foliculii de par si scalp, vindecarea fragil, subțire de păr în timp ce înmuiere de păr de la interior spre exterior, rezultând într-un ușor-de-mentine parul neted, lucios!. 【Organic și Extracte Naturale】 : Realizate din extracte naturale, care sunt sigure și sănătoase pentru păr scalp.Tratamentul este îmbogățit cu naturale, fără substanțe chimice ingrediente nutritive care promovează absorbția nutrienților și consolida subtiri fire de par. 【Aplicarea pe scară largă】 : Crește păr în alte părți ale corpului, cum ar fi barba, sprâncenele, genele, piept și mai mult.După utilizare ,Părul cădea tendința, vizibilă rarire difuza, uscat, deteriorat aspect de păr, care este ușor de spart.Culoare : 2pc.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!