• Nuevo
Revista Ziarul Coșuri Titularul Revista Ziarul Rack de Podea de Înaltă Rack Revista Acasă Afișare Simplă Depozitare Rack Revista Office Rack Revista (Culoare : Gri, Dimensiune : 46.54328 cm)

Revista Ziarul Coșuri Titularul Revista Ziarul Rack de Podea de Înaltă Rack Revista Acasă Afișare Simplă Depozitare Rack Revista

clasificat:
RON 35.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

♚[Inteligente de stocare] : revistă Independentă de haine, ușor pentru a stoca și organiza materiale de lectură, de înaltă picior de design, pentru a se asigura că materialele de lectură sunt ținute departe de podea, deci, să păstreze întotdeauna curată și uscată. ♚[Materiale de calitate] : revista raft este realizat din fier de calitate superioară material, vopsea ecologice, fara miros, ușor să aibă grijă de rugină-dovada de suprafață, și poate fi curățat cu o cârpă umedă. ♚[De design de moda] : măiestrie Rafinat face rack revista un decor pentru orice casa, apartament sau dormitor; design Deschis, convenabil pentru vizualizarea de conținut interne, design compact potrivit pentru mici sau spații aglomerate. ♚[Efect semnificativ] : Utilizează suporturi pentru reviste pentru a face casa noastră viață organizat și de a face oamenii să se simtă în largul lor. ♚[Servicii post-vânzare] : Noi acordăm o mare importanță pentru client.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați-ne în timp, vom răspunde la tine în termen de 24 de ore, va vom servi cu toată inima.Dimensiune : 46.5*43*28 cm | Culoare : Gri.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!